Foreløbig er de fem på Palle Bangs børnehold for mountainbike i Stoholm, men der er plads til flere. Privatfoto

Glædelig hjul: Mountainbike for børn er igen oppe i gear

Palle Bang har igen startet et børnehold i mountainbike op i Stoholm

STOHOLM Så ruller de små hjul i Stoholm igen. Forårssæsonen er nemlig startet for det børnehold, Palle Bang træner i mountainbike.

Det skete mandag i påskeugen i flot forårsvejr, og det mødte fem friske fyre i alderen 8-12 år fra Stoholm og Nr. Søby op til, oplyser træneren.

Det foregik som tidligere på mtb-sporet rundt om Stoholm Fritids- og Kulturcenter, hvor der blev lavet små teknikøvelser og pløjet spor i højt humør.

I løbet af sæsonen er det også planlagt, at holdet skal ud at besøge omkringliggende mtb-spor i blandt andet Skive og Viborg.

Træner Palle Bang, der også er aktiv i Skive CK, er uddannet børne-/ungetræner gennem Dansk Cykel Union, og så kan man til daglig finde ham bag disken i HH Trælast og Byggecenter i Stoholm.

Forårsholdet er aktivt frem til og med juni, inden der holdes sommerferie, og der er stadig få ledige pladser for interesserede, som kan kontakte træneren på pallethomsen17@hotmail.com.

Første træningsdag gik blandt andet med små teknikøvelser, men sporet rundt omkring Stoholm Fritids- og Kulturcenter blev også udfordret. Privatfoto