32-årige Natasja Hymøller fra Hvidbjerg er ny brugsuddeler i Højslev. Foto: Lars Rasborg

Ny uddeler har Coop i blodet: Natasja har overtaget stafetten i Højslev

Med skiftet kommer hun til at spare otte timer på landevejen hver uge

HANDEL Da marts blev til april, fik Dagli’ Brugsen i Højslev samtidig ny uddeler, da 32-årige Natasja Hymøller afløste Jacob Fich, der i stedet skal stå i spidsen for Super Brugsen i hjembyen Spentrup ved Randers.

Natasja Hymøller har et noget mere lokalt islæt, da hun bor ved Hvidbjerg lige uden for i Skive.

- Jeg har en datter på to år, som jeg gerne vil være noget mere sammen med, så derfor havde jeg nævnt over for min salgschef, at jeg var interesseret, hvis der bød sig en stilling, som var tættere på min bopæl. Så da stillingen som uddeler i Højslev pludselig blev en mulighed, var jeg slet ikke i tvivl, siger Natasja Hymøller.

Siden oktober har hun været uddeler i Dagli’ Brugsen i Hornum i Himmerland, og Natasja Hymøller fortæller, at hun fremover kommer til at spare otte timer om ugen på landevejen, når hun kommer til Højslev.

- Jeg har været rigtig glad for at være i Hornum, og jeg kommer også til at savne byen og forretningen. Men jeg ser frem til at få nogle flere timer sammen med min datter, siger hun.

Selv om den nye uddeler kun er 32 år, har hun allerede været aktiv inden for Coop i halvdelen af sit liv.

Som 16-årig blev hun således ungarbejder i den daværende Dagli’ Brugsen i Resen. Siden blev hun elev i Dagli’ Brugsen i Balling, og i den forbindelse var hun også med til at starte Brugsen i Oddense op.

Derefter gik turen videre til Fakta i Vinderup, hvor Natasja Hymøller i en alder af 20 år blev souschef, og samme titel havde hun efterfølgende hos Super Brugsen i Øster Jølby på Mors.

- Derfra kom jeg videre til Super Brugsen i Aalestrup, hvor jeg også var souschef, og så er vi tilbage ved Dagli’ Brugsen i Hornum. Så jeg har været en del omkring, siger Natasja Hymøller.

Dagli’ Brugsen i Højslev minder meget om den butik, hun kommer fra i Hornum. Den er lidt større målt på kvadratmeter. Til gengæld er omsætningen lidt mindre, og det vil Natasja Hymøller gerne ændre på.

- Jeg ved ikke, om der skal laves noget om her, og hvad det så skulle være. Det kan jeg ikke sige endnu. Det handler i første omgang om at finde mig til rette og lære stedet, personalet og kunderne at kende, og så ser vi, hvad der sker, siger den nye uddeler.