Outdoor Fitness i Billingeparken er blandt resultaterne af det borgermøde, der i 2019 kastede et væld af ideer til byudvikling i Sparkær af sig. Arkivfoto: Henrik Bagge

Brainstorm i Sparkær: Nye projekter under opsejling

Udviklingsgruppen gentager frugtbart borgermøde, der i 2019 kastede mange nye ideer af sig

SPARKÆR Den 9. oktober 2019 mødte 130 Sparkær-borgere op, da der var indkaldt til borgermøde i forsamlingshuset.

Byens Udviklingsgruppe havde trommet sammen til en aften, hvor der skulle udveksles ideer til, hvordan Sparkær kunne blive en bedre by at bo i.

Siden er der gået treethalvt år, og Udviklingsgruppen synes nu, det er blevet tid til dels at evaluere de mange tiltag, der kom ud af den aftens idérigdom og dels give plads til at kaste nye ideer op i luften.

Derfor er der igen indkaldt til borgermøde i forsamlingshuset onsdag den 15. marts, og Jan Kirsch Pedersen fra Udviklingsgruppen håber at det konstruktive møde igen vil trække folk af huse, ikke mindst de unge, som dengang fik deres helt eget møde hen over en god pita.

- Da mødte 25-30 unge op, og det håber vi, de vil gøre igen, for der er også blevet lyttet til de input, de kom med dengang, siger Jan Kirsch Pedersen.

Blandt resultaterne fra dengang nævner han de mange nye faciliteter i Billingeparken, etablering af vandreruter og den succesfulde oprettelse af et korps af landsbypedeller.