Wolle Rosgaard. Privatfoto

Mindeord: Wolle Rosgaard

Avisen har modtaget mindeord over Wolle Rosgaard, tidligere Mønsted

DØDSFALD Wolle Rosgaard gik bort den 21. juni 2022. Han blev 85 år.

Han kom fra slægten Holmstrøm, Schenstrøm og Heilskov - slægter som har været vidt omkring - og så kom han også fra slægten Pedersen i Rosgaarde, hvoraf efternavnet Rosgaard kommer.

Han blev født i Rosvadhus og havde et trygt og godt barndomshjem, hvor musikken fyldte en god del. Han var den yngste af to brødre. Han gik i Den gamle Rosgaard Skole, lige nedenfor bakken, hvor han boede. Senere sørgede hans bedstefar for, at han kom ind til Viborg – på Føns Skole/Viborg Realskole.

Wolle blev udlært på et reservedelslager i Viborg og blev gift med sin ungdomskæreste i 1957.

Han arbejdede en overgang som sælger af regnjakker og vaskemaskiner. Siden kom han til Flyvestation Karup, men fik hurtigt arbejde i Viborg hos Hjemmeværnsdistriktet og til sidst hos Hjemmeværnsregionen.

Så godt som hele sit liv boede han lige udenfor Mønsted (i Rosvadshus og i Krogsgaarde).

Wolle var en handyman, som havde gang i mange projekter, og da han som 60-årig gik på efterløn, fik han mere tid til alle sine hobbies, hvoraf keyboard og det at tage ud at spille fyldte en rigtig stor del. Desuden elskede han at synge i gospelkor.

Wolle var et familiemenneske, en kærlig far, god mand og kæreste.

I 2008 mistede han sin hustru.

De sidste år boede han i Karup sammen med sin kæreste.

Foruden sin kæreste efterlader Wolle Rosgaard sig en datter i Silkeborg, en datter i Randers og en søn i Aalborg samt fem børnebørn og 13 oldebørn.

Elsket og savnet af børn, børnebørn og oldebørn.