Træner Michael Pedersen og spillerne fra Stoholm IF Håndbolds herrer i 2. division kommer på en voksen opgave, når man i 6. runde af Santander Cuppen torsdag tager imod Ribe-Esbjerg fra toppen af den bedste, danske liga. Arkivfoto: Steen Don

Håndbold: Stoholm spiller pokalkamp mod ligahold

Stoholm IF Håndbold tager torsdag aften imod Ribe/Esbjerg i Santander Cuppens 6. runde

HÅNDBOLD Det er egentlig ved at være et stykke tid siden, den sidste turneringskamp i håndboldherrernes 2. division blev spillet, men i Stoholm har de været nødt til at holde formen ved lige lidt længere end det.

Holdet er nemlig fortsat i live i pokalturneringen, og i sjette runde af Santander Cup venter en opgave af de større.

Torsdag møder man nemlig ingen ringere end Ribe-Esbjerg fra landets bedste liga, der p.t. ellers har travlt med at spille slutspil mod andre store klubber som GOG og Bjerringbro/Silkeborg.

Her er det dog indtil videre blevet til fire nederlag på stribe, inden holdet mandag skal møde GOG på udebane efter avisens deadline.

Dermed skal sønderjyderne altså i ilden i en absolut topkamp blot tre dage inden, bussen torsdag kører mod Stoholm for at møde de lokale helte i en pokalkamp med start klokken 19.30.

Der er fri entré til kampen, så hvis man synes, at tophåndbold i nabolaget lyder som noget, man godt vil bruge lidt torsdag aften på, er det tid at hanke op i familien, vennerne eller naboerne, så Michael P. & Co. kan få de bedste betingelser for at levere overraskelsen.

Læs også
Det sker

Dagplejens Dag: Her har I os tilbage