Anders Munch har i mere end 20 år turneret med en tro kopi af Kim Larsen og Gasolin-sange. Den 21. marts kommer han til Fjandbohus i Iglsø. Pressefoto

Fjandbohus: Fællesspisning med Kim Larsen-kopi

Iglsø Ældreklub nærmer sig afslutningen på vinterhalvårets arrangementer

IGLSØ Iglsø Ældreklub er ved at være årshjulet rundt i dens række af foredrag og musikalske indslag henover vinterhalvåret. Tirsdag den 21. marts er man nået til sidste ordinære arrangement, inden det hele sluttes af i april med årsmøde og banko.

Og denne gang er det med fællesspisning, når Anders Munch kommer til Fjandbohus for at underholde med sange af Kim Larsen og Gasolin. Af samme grund er tidspunktet også rykket til klokken 17.30, og der er desuden indlagt en kort pause til kaffe og lagkage.

Af hensyn til maden er man også denne gang nødt til at have tilmelding på enten 5130 5604 eller 2028 2937 senest torsdag den 16. marts.

Anders Munch har nu været på landevejen med sit Kim Larsen og Gasolin-show i mere end 20 år, og festen fortsætter med dyb respekt for de traditionelle rødder i Kim Larsens musik og et bredt og alsidigt program.

Man kan således forvente at høre alle de store Larsen- og Gasolin-klassikere, men også et par af mandens egne sange. Men først og fremmest er der dømt fællessang og fest til Kim Larsen, når Anders Munch går på scenen.