Mønsted Kalkgruber tæller nu med blandt de helt store efter indlemmelse i Foreningen Top Attraktioner. Arkivfoto: Mads Gregersen

Op i Superligaen: Mønsted Kalkgruber bliver topattraktion

Turistmagneten i Fjends er kommet i fint selskab

TURISME Mønsted Kalkgruber bliver fra den 1. januar 2023 en del af Foreningen Top Attraktioner og dermed blandt nogle af de største og bedste attraktioner i Danmark.

Foreningens 21 medlemmer er forskellige attraktioner fordelt over hele landet og spænder over forlystelsesparker, zoologiske haver og museer lige fra Aros til Københavns Zoo og Moesgaard Museum.

Ifølge direktør i Mønsted Kalkgruber Tina de Linde ligger der en helt klar strategi bag ønsket om optagelse i klubben.

- Det skal blandt andet hjælpe os til større viden om vores gæster, så vi kan gøre oplevelsen endnu bedre, lyder det i en pressemeddelelse fra Tina de Linde, der i samme forbindelse har fået lavet nyt logo.

- Vi flytter fokus fra flagermus til de mennesker, som har skabt stedet. Flagermus er stadig en vigtig del af vores fortælling og identitet, men fremadrettet vil vi i langt højere grad fokusere på de mennesker, som med hårdt slid og håndkraft skabte verdens største kalkgruber, siger Tina de Linde.

Udover at give større viden om gæsterne vil man med medlemskabet også drage nytte af det attraktive fællesskab, som Top Attraktioner står for omkring både vidensdeling, kvalitetssikring, analyser og benchmarking.