Lotte Keiser debuterede i november 2021 som løbsarrangør, da hun her på hjemmebane i Stoholm løb sit halvmaraton nummer 50. Den 11. juni 2022 er det blevet den tid igen. Arkivfoto: Henrik Bagge

Cannonball: Lotte fyrer kanonen af igen

Den 11. juni går det løs igen med et motionsløb på en rundstrækning i Stoholm

STOHOLM Hun løb selv sit halvmaraton nummer 50, da hun i november debuterede som løbsarrangør på hjemmebanen i Stoholm.

Og nu er Lotte Keiser klar til at gentage succesen, der godt nok kun havde deltagelse af omkring 25 løbere sidst, men ikke desto mindre fik mange roser med på vejen.

- Folk var tilfredse og glade, og nogle af de samme vil gerne komme igen, siger Lotte Keiser, der har plads til omkring 40 deltagere.

De mange roser er da også grunden til, at hun den 11. juni har mod på igen at binde an med et såkaldt Cannonball motionsløb, der er kendetegnet ved at opstå mere eller mindre spontant med kort varsel, hvor hver deltager i princippet sørger helt for sig selv, dog i Lotte Keisers tilfælde med forfriskninger i start-/målområdet.

Og ligesom i »90 års fødselsdagen« bliver det »same procedure as last year«, når der løbes på en syv kilometer lang rundstrækning med udgangspunkt ved hjemmet på Kærvej 14.

Det giver mulighed for en halvmaraton, som Lotte og cirka halvdelen af feltet gennemførte sidste år, mens resten nøjedes med en enkelt eller to omgange.

Seks omgange er selvfølgelig også en mulighed for dem, der har mod på en hel maraton.

En Badman til Kalkmineløbet

Det har Lotte Keiser selv indimellem, og søndag den 15. maj går det løs til Copenhagen Marathon 2022, hvor hendes ven, ultraløberen Henning Bechmann, der har trænet hende op, gør hende følgeskab for at holde opsyn.

Og blot 11 dage senere skal hun på Kr. himmelfartsdag deltage i Kalkmineløbet, hvor hun denne gang har sat sig for at løbe en Badman.

Den er for dem, der synes at fire omgange á 10,54 kilometer og dermed en maraton er for lidt og derfor lige nupper en ekstra omgang til i alt 52,7 kilometer i kuperet terræn og gennem kalkminerne i både Mønsted og Daugbjerg.

Det betyder dog ikke, at hun har givet slip på favoritdistancen halvmaraton, og siden novembers milepæl er det faktisk blevet til en god håndfuld mere, så hun nu er på 56.

Og om alt går vel, er planen, at hun til februar, når hun fylder 45, kan fejre det med halvmaraton nummer 75!

Endnu én er i hvert fald indenfor rækkevidde den 11. juni, når Lotte Keiser arrangerer sit eget løb i Stoholm.

- Det gik jo godt sidst, så hvorfor ikke? Og så håber jeg bare, at der denne gang kommer lidt flere fra lokalområdet.