Foto: Jacob Mackenhauer

Fodbold: Sent comeback sikrede Stoholm uafgjort

Fodbold, serie 4 for herrer, Stoholm IF - Karup/Kølvrå 07 3-3 (1-1)

FODBOLD Det var med det yderste af neglene, at Stoholm IF-Fodbold tirsdag aften hev et enkelt point i land hjemme mod Karup/Kølvrå 07. Det var ikke imponerende fodboldspil, som de to mandskaber bød de fremmødte tilskuere på Karlsen Arena i Stoholm – til gengæld var der spænding og mange mål, så stillingen på måltavlen var 3-3, da kampens udmærkede dommer Jens Rohde fløjtede af efter de 90 minutter.

Forud var gået et opgør, hvor SIF’erne spillede fint i de første 45 minutter, og her var holdet skidt tjent med, at der kun stod 1-1. Udeholdet kom ellers i front allerede i det 15. minut, men på et flot frisparksmål i det 40. minut sørgede Nicolaj Christensen for, at der var helt lige, da pausefløjtet lød. Men som nævnt skulle hjemmeholdet have ført via en dominans i boldbesiddelsen, og derudover havde målscorer Christensen også et solidt hug på indersiden af stolpen undervejs, men det blev altså kun til en enkelt scoring.

Desværre blev det ikke for godt i 2. halvleg, for her virkede det til, at SIF’erne faldt i kadence. Det så ellers fornuftigt ud, da gæsterne fik et gult kort efter knap en times spil, men stoholmerne nåede stort set aldrig at være i undertal, for i sekvensen efter gik det galt. Målmand Tobias Johansen kom på mellemhånd og begik et unødvendigt – men korrekt dømt straffespark – og derudover fik han også en advarsel. Forsøget blev udnyttet fra 11-meter pletten, mens det var Tobias’ lillebror Jonas, der havde iført sig målmandstrøjen.

Det blev også 1-3 på et hovedstød i det 75. minut, og kampen virkede afgjort. Men på en aften hvor det spillemæssige til tider lod meget tilbage at ønske, skal de meget unge SIF’ere have ros for at kæmpe videre. Det gav en flot reducering på et Lucas Bach-lop i det 83. minut, og mens kampen var ved at ebbe ud, lykkedes det for godt kæmpende Daniel Groth at sende bolden i nettet efter et hjørnespark omkring det 90. minut. Dermed gav det altså et point på et sent comeback, og nede med 1-3 frem til det 83. minut så skulle værterne stille sig tilfredse med det tirsdag aften.

I næste match venter der SIF en kamp på hjemmebane mod Højslev Station – den kamp spilles torsdag d. 12. maj klokken 19.00 i Stoholm.