Træner Allan Kjær var glad for indsatsen i en kamp, der ellers ikke var specielt ophidsende. Anders Rasmussen på fløjen leverede dog lidt dramatik, da han både slog sit eget ansigt til blods i et hurtigt opløb og mod kampens slutning fik en udvisning for at skyde modstanderens målmand i hovedet. Arkivfoto: Steen Don

Håndbold: Træneren så trods fra spillerne

Allan Kjær har set sit hold tage skeen i den anden hånd efter to bitre nederlag

HÅNDBOLD Efter nederlag i to sæsondefinerende kampe på det seneste kunne man have frygtet, at Stoholms spillere ville møde slukørede ind til den resterende del af sæsonen med hængemule på.

Men det var ikke det, træner Allan Kjær så i torsdagens kamp mod Nøvling. Faktisk så han det stik modsatte, ligesom det i øvrigt har været tilfældet til træning efter sidste weekends nederlag til Nørre Djurs.

- Vi har været samlet alle mand, hvilket vi ellers på grund af sygdom og andet ikke har været længe. Der har været godt humør, og det var faktisk, som om folk havde bestemt sig for at tage skeen i den anden hånd. Vi havde en skidegod træning tirsdag, hvor mange bød ind til taktikmødet, så jeg har faktisk set noget trods, og de vil gerne slutte det her godt af, selv om løbet måske er kørt, siger Allan Kjær.

Glad for defensiven

I selve kampen mod Nøvling så han også aftalerne blive overholdt, selv om det ikke var alt, der lykkedes i en lidt rodet start.

- Det var en kontrolleret indsats, selv om det ikke var pæn og poleret håndbold, vi viste. Vi lavede lidt for mange tekniske fejl i starten, men det fik vi rettet op på, og så rykkede vi fra, da vi skulle rykke fra, siger Allan Kjær.

Han var især glad for defensiven, som i løbet af sæsonen er blevet en enhed, man kan stole på.

- Jeg syntes faktisk også, vores forsvar har stået godt i de to kampe, vi har tabt på det sidste, så vores problem i kampene har egentlig været at få scoret nok mål, siger Allan Kjær, der i træningslokalet også har haft fokus på at få bredt spillet mere ud, så fløjene kommer til flere afslutninger.