Arkivfoto

Fodbold: Stoholm fortsætter sejrsstimen

Fodbold, serie 4 herrer, Stoholm IF - Sallingsund 3-1 (1-1)

FODBOLD Der var dømt topopgør fredag aften på Karlsen Arena i Stoholm, hvor Sallingsund fra Glyngøre/Durup var modstanderen. Før kampen havde SIF’erne 12 point, mens sallingboerne var lige efter med 10 point.

Det faktum havde lokket rigtig mange tilskuere til Stoholm Stadion denne lune aprilaften - det er meget længe siden, at der har været så solid opbakning til en match på Karlsen Arena, så det var skønt at se.

De mange tilskuere fik dog ikke mange chancer at glæde sig over i de første 45 minutter. Stoholmerne var klart mest i boldbesiddelse, men det kneb gevaldigt at blive farlige foran gæsternes mål.

Og så pludselig gik det galt i den anden ende, da en Sallingsund-spiller sparkede bolden i nettet efter cirka en halv times spil - først reddede målmand Tobias Johansen ellers flot, men riposten blev sikkert sendt i nettet.

Det fik nok alligevel fjandboerne til at vågne op, for der gik ganske kort tid, og så havde målfarlige Nicolaj Christensen fået udlignet. Jesper Lindegaard skød godt fra kanten af feltet, og her var det også en ripost, der blev sendt i mål, da Christensen var klar tæt under mål.

Mere skete der ikke på målfronten i en 1. halvleg, som dommer Thomas Præstegaard kunne fløjte af med stillingen 1-1 på måltavlen.

Hjemmeholdet fik sat trumf på i de sidste 45 minutter, og dermed har cheftræner Kian Lykkes tropper fremdeles maksimumpoint efter de første fem kampe - det skal dog også siges, at de seneste fire dyster alle er blevet afviklet hjemme i Stoholm.

Først eksekverede Jesper Lindegaard sikkert fra 11-meter pletten - det var Nicolaj Christensen, der fik fremtvunget en straffesparkskendelse.

Efter cirka 70 minutters spil kom den endelige afgørelse så, og her var det igen Nicolaj Christensen, der var på pletten - 3-1 holdt tiden ud i et kortløst opgør.

- Det var årets første match på græs, og det skulle vi selvsagt lige vænne os til. Det var dejligt at spille på stadion og med sådan en opbakning, så skal man ikke klage. Igen skal der lyde stor ros til vores SIF-Ultras, der på imponerende vis støttede os i samtlige 90 minutter - i samme ombæring tak til Maler Ulstrup for levering af maling, så der kunne males SIF-flag - det sætter vi meget stor pris på. Selve kampen er der nok ikke så meget at sige om - jeg vil klart vurdere, at vi fik en fortjent sejr, og da der efterfølgende skulle stemmes, så blev det et tæt løb, men det blev dog Jesper Lindegaard, der fik de fleste fidusstemmer, kunne cheftræner Kian Lykke berette.

Næste kamp er på udebane mod Sparkær, og det er på fredag d. 28. april kl. 19.00.