Arkivfoto

Fodbold: Stoholm missede muligheden for opspil

Fodbold, serie 4 for herrer, Stoholm IF - Foulum 1-1 (0-0)

FODBOLD Stoholm IF-Fodbold var i en position, hvor holdet ikke selv kunne afgøre, om det skulle slutte med en 2. plads og dermed en opspilsmulighed til serie 3.

Det ville kræve, at Bruunshåb/Tapdrup satte point til i en af deres sidste to kampe - den første vandt de i lørdags ude over Viborg Søndermarken. Men under alle omstændigheder så skulle SIF selv vinde weekendens sidste turneringskamp hjemme over Foulum, hvis der overhovedet skulle være en mulighed, og det skete ikke, for da dommer Ceylan Yayla fløjtede de 90 minutter af, stod der 1-1 på måltavlen på Karlsen Arena i Stoholm.

Forud var gået en fin og tæt dyst, som hjemmeholdet kunne/burde have vundet - der var solide muligheder undervejs, men scoringerne lod vente på sig. Det begyndte faktisk at ligne et målløst opgør, og så lige pludselig skete der noget omkring matchens 70. minut. Først scorede gæsterne på et frispark langt udefra, men på det efterfølgende angreb spillede Nicolaj Christensen så Morten Groth fri, og rutinerede Groth svigtede ikke med en sikker afslutning, og så var mandskaberne igen helt lige.

Mere skete der ikke, og det ærgrede SIF-lejren sig selvsagt over - de sidste 10 minutter var holdet en mand i overtal, da Foulum fik kampens eneste gule kort - her var Daniel Groth ved at slippe i gennem, da en ureglementeret tackling stoppede den mulighed.

Og i slutfasen kom der også den chance, der kunne/burde have givet sejren - tre Stoholm-spillere kom afsted mod mål, men unge Lucas Bachs tværbold blev desværre opsnappet af den eneste Foulum-spiller, der var i feltet.

Ret skal være ret - Foulum havde også chancer undervejs, så det nærmede sig ikke tyveri, at det sluttede uafgjort, men det var SIF’erne, der skulle have sikret sig sejren, når samtlige muligheder blev talt op efterfølgende.

Dermed slutter SIF med 29 point på tabellens 3. plads - når man tænker tilbage på starten, der gav to nederlag og en måltotal på 2-13, så er det absolut godkendt. Den samlede måltotal nu hedder 34-23, og det var så sidste gang, at træner Lasse ”Fynbo” Pedersen stod med ansvaret på sidelinjen for 1. holdet.

Den fremtidige struktur er, at Kian Lykke overtager ansvaret for træningen samt kampansvaret for 1. holdet - Lasse ”Fynbo” Pedersen fortsætter som assistenttræner samt kampansvarlig for 2. holdet.