Med både en 45. års fødselsdag og halvmaraton nummer 100 gennemført var der nok at fejre for Lotte Keiser og familien i Ulstrup. Privatfoto

Halvmaraton nummer 100: En milepæl er rundet

Lotte Keiser skal i weekenden løbe Copenhagen Marathon for femte gang

STOHOLM Det blev en særlig dag, da Lotte Keiser for nylig løb halvmaraton i Ulstrup ved Langå i tiden to timer og to minutter.

Det var nemlig Stoholm-kvindens halvmaraton nummer 100, efter hun løb det første i Viborg i 2010, og det er gået noget stærkere med de sidste 50 end de første 50. Alene i 2022 gennemførte Lotte Keiser således 48 halvmaraton.

I Ulstrup rundede hun samtidig de 45 år, og det hele blev fejret med mand og børn fra Stoholm samt Lottes søster, der var kommet helt fra København for at bakke op.

Ydermere blev Lotte Keiser hyldet på målstregen af løbets øvrige 70 deltagere. Men dermed slutter det ikke for den løbegale stoholmer.

- Jeg fortsætter med halvmaraton, men jeg har ikke sat noget mål om at nå 200. Nu må vi se, siger Lotte Keiser.

Hun står heller ikke tilbage for at give sig i kast med den dobbelte distance. Den 14. maj begiver hun sig således ud på sin femte Copenhagen Marathon, og blot fire dage senere venter endnu en fristelse, når Kalkmineløbet afvikles på Kristi himmelfartsdag.

- Nu løber jeg i København, og så må vi se, om jeg også tager Kalkmineløbet med. Men det skal være maraton, hvis det skal være, lyder det bestemt fra Lotte Keiser.

I forbindelse med Kalkmineløbet afslører hun i øvrigt, at hun har tanker om endnu mere i fremtiden, nemlig den drabelige Dracula-distance, hvor man løber så langt man kan på 10 timer.

- Det er min store drøm, og der vil målet være at nå 70 kilometer, siger Lotte Keiser.