Familien Ulstrup og familien Lieding Bech mødte hinanden i døren, da de begge kiggede ind på Fjends Folkeblad for at hilse på og deltage i konkurrencen til Halloween i Stoholm. Til venstre er det Allan Kristensen, der er medierådgiver på avisen. Foto: Henrik Bagge

Halloween: Tillykke til Sofia og Louise

Vinderne af avisens konkurrencer blev straks udtrukket

STOHOLM Det lokkede mange familier af huse, da Stoholm Borgerforening og Stoholm Handelsstandsforening torsdag var gået sammen om at arrangere Halloween i mørket med uhyggeligt gode tilbud og skræmmende fede præmier i en masse konkurrencer.

På Fjends Folkeblad, hvor skeletterne også til daglig vælter ud ad skabet, var der både en konkurrence for børn og en for voksne, og lysten til at deltage var stor.

Da mørket igen var faldet på i kontoret efter tre timers åbent hus, blev der trukket lod mellem de mange besvarelser, og det magede sig således, at børnekonkurrencen blev vundet af toårige Sofia Ås Pinnerup-Karup, der vandt en dejlig kurv med lækre sager fra Spar-købmanden.

I voksenkonkurrencen kunne man vinde en Stoholm Mønt til en værdi af 200 kroner og handel i en af handelsstandens butikker, og den gevinst tilfaldt Louise Dalsgaard Johansen.

Avisen ønsker både Sofia og Louise stort tillykke.