Tilskuerkrise? Ikke i Sparkær. 279 betalte for at se serieholdene dyste på en overskyet torsdag aften. Foto: H. P. Johansen

Inden sidste puljekamp i Fjends Cup: Tilskuerrekord og gedigne overraskelser

Tre af fire semifinalister er fundet, mens tre hold tirsdag kæmper om den sidste plads

FODBOLD Fjends Cuppen i Sparkær cementerede på første spilledag torsdag, at stævnet har godt fat i tilskuerne, da der med 279 betalende på lægterne blev sat rekord for en åbningsaften.

Og selv om det tal under lørdagens anden spillerunde dykkede til 244, er man sammenlagt stadig over tallet for de første to dage i 2021.

Det fortæller turneringsansvarlig Hans Peter Johansen, der også kan berette om nogle gode og spændende kampe hidtil.

I pulje 2 var der torsdag favoritsejre til Sparkær, som vandt 2-0 over Løgstrup, mens Viborg Nørremarken (NUGF) - også som ventet - vandt 2-1 over Stoholm.

Disse sejre blev lørdag fulgt op af Sparkær, der slog Stoholm med tenniscifrene 6-0, og NUGF, der nøjedes med 1-0 over Løgstrup. Dermed er de to favoritter allerede videre fra Pulje 2 til slutspillet.

Dynamitpuljen eksploderede

Pulje 1 - en forventet jævnbyrdig dynamitpulje - startede derimod med uventede resultater.

Mønsted, der for nylig rykkede op i serie 2, tabte således torsdag 1-2 til Skals, mens også resultatet 2-2 i kampen mellem Feldborg/Haderup og Borup var en overraskelse, hvis man skal tro dem, der har tippet med i Fjends Cuppens Tips 12-konkurrence, hvor de fleste havde forventet en sejr til Feldborg/Haderup, også selvom Borup faktisk er forsvarende mester.

Lørdag spillede Mønsted sig dog tilbage i turneringen med en 4-1 sejr over Borup, mens Feldborg/Haderup overraskende tabte 0-2 til Skals, der med to sejre allerede er videre til semifinalen. Den kamp bød i øvrigt på et direkte rødt kort til Feldborg/Haderup.

Tre hold kan stadig nå det

Dermed er der lagt op til maksimal spænding i Pulje 1, når sidste runde i de indledende puljekampe tirsdag aften afvikles på det, der traditionelt betegnes som Thriller Tuesday i Fjends Cup-regi.

Her tørner Feldborg/Haderup sammen med Mønsted, mens Borup møder Skals, hvor kun Skals på forhånd er sikret avancement, mens de tre øvrige hold alle stadig kan nå den forjættede semifinale, der spilles torsdag.

i Pulje 2 mødes Løgstrup og Stoholm i en kamp om at undgå sidstepladsen, mens Sparkær og Viborg Nørremarken kan måle sig mod hinanden i en kamp om puljesejren.

Der er kampstart tirsdag klokken 18.30 på Sparkær Stadion.