Stoholm var godt med mod Nørre Djurs, men tre udvisninger i anden halvleg kostede dyrt. Arkivfoto: Steen Don

Håndbold: Nyt nederlag til Stoholm

Løbet ser ud til at være kørt med hensyn til oprykning efter at have tabt topstrid

HÅNDBOLD Stoholm IF’s håndboldherrer måtte for anden spillerunde i træk se et nederlag i øjnene, da søndagens topkamp ude mod Nørre Djurs endte med 27-23 i hjemmeholdets favør.

- Det blev en kamp som forventet, der var tæt hele vejen igennem. Slutcifrene er ikke billedet på kampen. Det endte sådan, fordi vi skulle jagte til sidst, fortæller træner Allan Kjær.

I kampens indledning var det dog ikke tæt. Her løb Nørre Djurs fra gæsterne.

- Vi kommer virkelig skidt fra start og er bagud med 7-1, så vi kommer til at hænge efter det meste af første halvleg. Men alligevel formåer vi at få 12-12 til pausen, og med lidt mere skarphed havde vi endda været foran med en enkelt eller to, fortæller Allan Kjær.

Den gode afslutning på de første 30 minutter blev taget med til sidebyttet, hvor Stoholm kom godt fra land.

- Jeg synes, vi er i teten det første kvarter, og vi er også foran 19-17 og er helt oven på. Men så får vi en udvisning, og den kommer de på 19-19 på. I den efterfølgende periode vinder de 3-0, så på fem minutter taber vi 5-0. Det gør ondt på os, og jeg tror, at det bliver kampafgørende, lyder det fra Stoholm-træneren.

Nederlaget gjorde ekstra ondt, da Nørre Djurs - udover at være fire point foran Stoholm - nu også er bedst indbyrdes. Derfor er klubbens chancer i toppen af rækken blevet væsentligt forringede.

- Der er ingen tvivl om, at vores muligheder har fået et ordentligt hak nu i forhold til at være med helt oppe. Men vi spiller for at vinde hver eneste kamp, og det går vi efter. Så må vi se, hvor langt det rækker. Vi vil gerne slutte ordentligt af. Men i forhold til at være med helt fremme, så er løbet nok er kørt, erkender Allan Kjær.

I nederlagets stund hæftede han sig på positivsiden ved den mentalitet, Stoholm-spillerne kom med.

- Det er klart vores indstilling, jeg er mest tilfreds med. Mors-Thy-kampen er den eneste, hvor jeg har set lidt opgivende attitude, hvor man har kigget lidt på sidemanden. Det var der i hvert fald ikke noget af i dag. Alle folk ville det her, selv efter en start hvor vi kommer bagud 7-1. Så der er stor cadeau til drengene i forhold til den del, siger han.

Næste kamp er torsdag den 26. januar hjemme mod Nøvling.