Arkivfoto

150.000 kroner til udvikling af camino: Kærestepar samler Limfjordens oplevelser

Det forholdsvis nystartede Limfjordsoplevelser ApS arrangerer ture omkring Limfjorden

TURISME For nylig blev det offentliggjort, at Lokale Aktions Grupper (LAG) uddeler knap 700.000 kroner til projekter, som er med til at skabe udvikling og vækst til gavn for lokalsamfund på Skiveegnen.

Blandt modtagerne er virksomheden Limfjordsoplevelser ApS, Vinkel, der har modtaget 150.000 kroner til udvikling af en Limfjords Camino.

Det er kæresteparret Cecilie Gammel og Anders Heegaard, der står bag Limfjordsoplevelser ApS, som så dagens lys ved udgangen af 2022.

- Udgangspunktet er, at Limfjordsoplevelser er et rejseselskab. Vores tanke er at lave pakkerejser, der samler aktører og oplevelser omkring Limfjorden, forklarer Anders Heegaard.

Man skal altså her ikke forstå rejseselskab som et firma, der arrangerer rejser til Grækenland, men som et selskab der arrangerer oplevelsesrige ture af få dages varighed med udgangspunkt i natur, (mad)kultur og turisme omkring Limfjorden.

Pakker og markedsføring

Limfjordsoplevelser står således for at samle og markedsføre oplevelser ved Limfjorden i nogle pakkeløsninger.

Anders Heegaard fortæller, at man i foråret har fået tilbagemeldinger fra en række turismeaktører, at man har manglet nogen til netop at stå for at pakke og markedsføre oplevelser.

Og Limfjordsoplevelser har for nylig afviklet sin allerførste tur, hvor deltagerne blev indlogeret på Hotel Steenbergs i Nykøbing, besøgte Glyngøre Shellfish, spiste på Limfjordens Hus - og oplevede Allan Olsen solo på Fur Bryghus.

Udvikling af en Limfjords Camino skal altså ses i denne kontekst.

Anders Heegaard fortæller, at de har defineret nogle caminoruter og lavet kort - og nu er man gået i gang med at prøve ruterne af.

Man har også et bookingsystem klar.

Lige nu arbejdes der med en prototype på projektet.

Og så er det forventningen, at caminoen for alvor går i luften fra næste sommer, lyder det fra Anders Heegaard.

Anders Heegaard og hans kæreste står bag selskabet Limfjordsoplevelser ApS, der har en Limfjords Camino på tegnebrættet. Arkivfoto