Arkivfoto

Lokalopgør: Stoholm både vandt og tabte

Fodbold, serie 4 herrer, Vridsted - Stoholm IF 3-2 (2-2) og Stoholm - Løgstrup 4-2 (2-2)

FODBOLD Det er Super-Lørdag, der har fyldt det hele i Stoholm IF-Fodbold de sidste par uger, så derfor har kampreferaterne ladet vente på sig i forhold til holdet i serie 4.

Men sidste tirsdag blev det til et sent 3-2 nederlag i lokalopgøret i Vestfjends mod Vridsted, og det blev der så rettet op på resultatmæssigt på årets store fodboldfestdag i Stoholm med en 4-2 gevinst over oprykningsbejlerne fra Løgstrup.

Det var så i øvrigt en kamp ud af præcis 45 gældende og tællende turneringskampe på Super-Lørdag, der i sandhed levede op til sit navn undervejs med utroligt mange mennesker på banerne + indvielse af kunstgræsbanen ved middagstid.

Men tilbage til de to turneringskampe hvor Nicolaj Christensen for alvor er stemplet ind her mod slutningen af foråret. Christensen sørgede for begge scoringer i Vestfjends tirsdag aften – her blev det dog ødelagt af et sent Vridsted-sejrsmål i det 87. minut.

På Super-Lørdag nettede selvsamme Christensen så tre gange til henholdsvis 1-0, 2-1 og 3-2, før Mark Svendsen satte trumf på med scoringen til 4-2.

Også her faldt afgørelsen sent – SIF’s to sidste mål blev sat ind i henholdsvis det 84. minut og 91. minut. Føringsmålet var efter flot og uselvisk forarbejde fra rutinerede Morten Groth, og det skete faktisk, mens værterne var i undertal på grund af et gult kort til Mark Svendsen, der så kom ind og rundede af på målfronten i overtiden.

Dermed har Stoholm-målslugeren nettet intet mindre en 12 gange i de sidste 4 kampe, og med lørdagens gevinst kom SIF’erne op på 22 point efter 13 kampe.

Der resterer en dyst i denne forårssæson, og den spiller stoholmerne på fredag den 17. juni på Kølvrå Stadion mod Karup/Kølvrå 07 – der er kampstart klokken 19.00.