Arkivfoto: Martin Ballund

Indbrudsbølge er nået til Stoholm

I løbet af weekenden er der blevet anmeldt fire indbrud i villaer og skure

STOHOLM Gennem de seneste mange uger har Skives villakvarterer været hårdt ramt af indbrud i private hjem, og i weekenden gik det også ud over Stoholm.

I løbet af lørdag og søndag er der blevet anmeldt fire indbrud. Det fortæller politiassistent Mikael Gudiksen fra lokalpolitiet i Viborg.

- Vi fik den første anmeldelse lørdag morgen, og det var omkring et indbrud i en villa på Skråningen. Et vindue til soveværelset var blevet brudt op, og gerningsmændene stjal Georg Jensen-sølvtøj, andet sølvtøj og en bærbar computer, siger Mikael Gudiksen.

Kort efter kom der en anmeldelse om et indbrud på Nr. Søbyvej. Her er det uvist, hvordan gerningsmændene er kommet ind i huset, men der er blevet stjålet guldsmykker, ure og kontanter i form af euro og dollars fra en pung.

- Hen på aftenen lørdag fik vi så en ny anmeldelse om et indbrud på Granvænget, hvor der var skaffet adgang til huset gennem et vindue til børneværelset. Der er blevet stjålet en computer, sko, cykelsko og en deodorant, fortæller Mikael Gudiksen.

Endelig har der været indbrud i et skur på Dyssehøjen. Gerningsmændene er kommet afsted med en hækklipper, en græstrimmer og to el-løbehjul.

- Vi har noget videoovervågning fra det sidste sted, som vi skal have kigget igennem, men videoen viser to mænd, der kommer gående med en hækklipper og el-løbehjul. Det er endnu for usikkert at sige noget om, hvorvidt det er samme gerningsmænd, der har begået alle indbrud, men det skal vi prøve at finde frem til, siger Mikael Gudiksen.