De tre Dengsø-søskende fra Knudby vil fortælle om deres barndom på gården til generalforsamlingen i Lokalhistorisk forening for Løgstrup og Omegn. Privatfoto

Lokalhistorisk generalforsamling: Dengsø-søskende holder foredrag

Niels, Marianne og Anette vil fortælle om, hvordan deres barndom formede sig på en traditionel gård

LØGSTRUP Tre søskende fra Knudby vil berette om deres barndom på en gård, når Lokalhistorisk forening for Løgstrup og Omegn torsdag den 28. april afholder ordinær generalforsamling i Løgstrup Hallen.

Det er Niels Dengsø Jensen og hans søstre Marianne og Anette, der har lovet at komme og fortælle om det at vokse op på en traditionel gård med køer, grise og fjerkræ med de pligter og friheder, der fulgte med som barn et sådant sted.

Det handler også om de mennesker, der arbejdede eller havde tilknytning til gården, de mennesker, der var en del af lokalmiljøet, og de værdier, de fik med sig, som har skabt deres fundament og været med til at forme dem i deres videre liv.

De tre søskende voksede op i Knudby med forældrene Rasmus og Signe Dengsø Jensen, og Niels driver i dag gården Skralborg udenfor byen.

Familien er kendt på egnen, og Lokalhistorisk forening for Løgstrup og Omegn tiltrækker normalt mange gæster, senest 130 til præsentationen af Lokalhistorisk Kalender 2022 i november, så der forventes også stor tilslutning denne gang.