Stoholm Bibliotek har åbent med betjening tre gange fem timer om ugen. Arkivfoto

Mere selvbetjening: Bibliotek tilpasser åbningstider

Borgerne får ordet, når et dialogmøde snart afholdes på Stoholm Bibliotek

STOHOLM Viborg Bibliotekerne har skåret lidt i den betjente åbningstid på Stoholm Bibliotek, så der ikke længere er en bibliotekar til stede om tirsdagen.

Til gengæld er der stadig åbent med betjening mandag og torsdag klokken 13-18 og onsdag klokken 10-15. Man kan også fortsat logge sig ind med sundhedskort og pinkode alle ugens dage klokken 7-22.

Samtidig har man fra den 1. februar strømlinet telefon- og mailsystemer, så der nu kun er én indgang via mail og telefon til alle kommunens 10 biblioteker. Det betyder, at også henvendelse til Stoholm Bibliotek nu foregår på telefon 8787 3434 eller mail viborgbibliotekerne@viborg.dk.

Siden nytår har Viborg Bibliotekerne afholdt fire dialogmøder med borgerne i henholdsvis Møldrup, Frederiks, Ørum og Rødkærsbro om deres oplevelser, behov og ønsker i forbindelse med byens bibliotek, og nu er turen kommet til Stoholm og Karup.

I Stoholm afholder Viborg Bibliotekerne således dialogmøde onsdag den 8. marts fra klokken 19, hvor blandt andet arrangementer på biblioteket er på tapetet.

- Vi oplever et stort engagement og interesse for bibliotekernes tilbud, og det er vi naturligvis meget glade for, siger leder for Team Kultur og Oplevelser Mikael Graaberg før mødet.