Foto: Jacob Mackenhauer

Fodbold: Christensen sørgede for sejr og målshow

Fodbold, serie 4 for herrer, Løgstrup - Stoholm IF 2-5 (1-2)

FODBOLD Stoholm IF-Fodbold forsøger stadig at presse sig på i forhold til puljens 2. plads, der giver opspil til serie 3.

Vejen er dog meget besværlig, for SIF’erne har det ikke i egne hænder/fødder, for det kræver, at Bruunshåb/Tapdrup taber point i en af deres to resterende kampe, hvilket på nuværende tidspunkt ikke virker realistisk.

Så det er der altså umiddelbart ikke noget, der tyder på - det kræver selvsagt også, at stoholmerne selv vinder resten, men eftersom Viborg FF har trukket deres mandskab, så mangler fjandboerne kun en af kamp, og den spilles allerede i den kommende weekend.

SIF’erne fik en glimrende start på opgøret lørdag ved middagstid i Løgstrup, da Mathias Rørbæk Klausen allerede i det 5. minut flot sendte et frispark i nettet. Knap havde gæsterne dog fået armene ned efter den scoring, før værterne fik udlignet på et hovedstød, men godt midtvejs i 1. halvleg bragte Nicolaj Christensen atter udeholdet i front, da han sikkert headede stoholmerne i front med 2-1.

Herefter indtraf matchens dramatiske højdepunkt omkring det 35. minut. Mark Svendsen havde netop fået en henstilling af kampens dommer Søren Nielsen, da han begik endnu et frispark. Det kostede et gult kort, og det brokkede Svendsen sig så højlydt over, at han fik nok en advarsel, og så blev det vekslet til rødt.

I første omgang meddelte dommeren, at SIF’erne ville blive fuldtallige igen efter de 10 minutter - det er den forholdsvis nye regel med, at man må sætte en ny spiller ind trods et rødt kort - hvis bare det sker efter, at det røde kort er givet på baggrund af to gule kort til den samme spiller.

Men i pausen - lige før Stoholm IF-Fodbold skulle sætte en ny spiller på banen fra 2. halvlegs start - havde dommeren fået læst op på reglerne, og så forlød det, at det ikke var muligt at sætte en ny spiller ind, da det andet gule kort var givet, før de 10 minutters straf var overstået fra den første advarsel.

Godt at fejlen blev opdaget i tide, så SIF ikke fejlagtigt havde sat en ny spiller på banen, for det ville have været et decideret lovbrud på fodboldreglerne.

Altså 10 mod 11 fra det 35. minut, men ikke desto mindre sørgede dagens mand i skysovs - Nicolaj Christensen - med yderligere tre scoringer for, at opgøret var afgjort med 5-1 til gæsterne. Så gjorde det ikke noget, at LGIF’erne reducerede til slutresultatet 5-2 til SIF i en slutfase, hvor udeholdet spillede 9 mod 11 i 10 minutter, da unge Noah Lykke modtog et gult kort.

- Indtil det røde kort synes jeg faktisk, Løgstrup var bedst, men det var ligesom om, at det på en eller anden mærkelig måde blev en fordel for os, at vi kom i undertal, for selvom vi lukkede to mål ind, så stod vi glimrende defensivt, og så var Nicolaj meget skarp i front - trods det faktum, at han startede ude. Alle spillere skal have stor ros for en absolut godkendt indsats, kom det fra træner Lasse ”Fynbo” Pedersen, da der efterfølgende skulle gøres status.

I den kommende runde spiller SIF efterårets sidste kamp, når det gælder et hjemmebanemøde mod Foulum - en modstander som stoholmerne besejrede 1-0 i det omvendte møde - den kommende dyst fløjtes op på Karlsen Arena i Stoholm på lørdag d. 22. oktober klokken 13.30.