Arkivfoto

Halloween i Stoholm: Nu går den vildt uhyggelige bogstavjagt

Fra borgerforeningen håber man blandt andre at lokke byens tilflyttere ud til hyggelig uhygge

STOHOLM Stoholm Borgerforening har tidligere samarbejdet med Stoholm Handelsstandsforening, og nu udvider man det samarbejde til også at omfatte Halloween.

- Vi vil gerne vise, hvad byen har, og hvad byen kan, for vi har efterhånden fået en del tilflyttere herude, som ikke alle ved, hvad vi har at byde på. Og hvordan får vi dem lokket ud iblandt os andre? Det håber vi, at vi blandt andet kan gøre ved sådan et tiltag som det her, siger Jane Østergaard fra Stoholm Borgerforening.

Blandt torsdagens aktiviteter i mørket er en bogstavjagt gennem byens handelsliv, hvortil man i øvrigt kan rekvirere sin kupon hos Rema 1000. Og også den er arrangeret med byens dejligt mange tilflyttere i tankerne.

- Bogstaverne kommer til at hænge inde i butikkerne, så vi får folk derind, og det er igen også lidt for at lokke nogle af byens nye borgere ind at se, hvad der egentlig gemmer sig bag ruderne, siger Jane Østergaard.

Stoholm Borgerforening fik faktisk allerede for et par år siden en idé om at lade byens børn dyrke deres egne græskar fra foråret og så sammen med handelsstandsforeningen kåre byens flotteste, når det blev tid til halloween og udskæring af kalorius, men den idé gik lidt i vasken på grund af corona.

Men her i 2022 er man altså på banen igen med et samarbejde, og det er udvidet til flere af byens institutioner.

SFO´en har for eksempel lovet at lave pynt til de forskellige butikker, mens byens børnehuse er blevet bestilt til at levere græskarhoveder til dagen.

De lægger i øvrigt også ansigtsmaling til forestillingen, og den del kommer til at foregå fra klokken 17 i smøgen mellem Best by Henriette og Dahl, Rask og Partneres revisionskontor.