Christian Steffensen (tv) har været aktiv i Mønsted IF i hele den sidste halvdel af klubbens nu 100 år lange historie, heraf cirka de seneste 40 år som kasserer, og han tog glad imod både gæster og gaver som her, hvor det er Kalkmineløbet, der betænker moderforeningen med både penge og kunst på jubilæumsdagen. Foto: Henrik Bagge

Jubilæum: 100 år med Mønsted IF fejret med oprykning

Der var stor tilslutning, da Mønsted lørdagen igennem fejrede en halvgammel dame

MØNSTED Timingen kunne næsten ikke have været bedre.

Da Mønsted IF lørdag holdt reception i anledning af klubbens 100 års jubilæum, skete det på bagkant af en stor succesoplevelse.

Klubbens bedste fodboldhold var nemlig aftenen forinden avanceret til serie 2 med en 6-1 sejr over Sallingsund FC.

Det var så også blevet fejret i en grad, så ingen fra oprykningsholdet endnu var kommet ud af fjerene, da klubben fra klokken 14 i et par timer bød på både lagkage og fri bar i Østfjendshallens lounge.

Flot jubilæumsskrift

Det var til gengæld en masse andre gæster, der ivrigt udvekslede anekdoter fra mange års gode oplevelser med den femstrengede idrætsforening.

Det skete også med udgangspunkt i den fornemme og 80 sider lange jubilæumsudgave af klubbladet Sportsnyt, der udkommer to gange om året og kører på 43. årgang.

Den lå på bordene til evig eje for gæsterne, men den bliver også husstandsomdelt til alle inden for byskiltet i Mønsted, kunne formand Martin Hjulmann Andersen oplyse.

Lørdag aften kulminerede fejringen så, da over 200 både nuværende og tidligere medlemmer var samlet til en stor »reunion-fest« i Østfjendshallen.

Selve 100 års fødselsdagen for Mønsted IF faldt i øvrigt den 11. maj.

Formand Martin Hjulmann Andersen kunne til Mønsted IF´s 100 års jubilæumsreception starte sin velkomsttale med at ønske tillykke til klubbens bedste fodboldhold for herrer, der aftenen forinden var rykket op i serie 2, hvilket er det højeste niveau, klubben nogensinde har spillet på. Foto: Henrik Bagge