Foto: Jacob Mackenhauer

Fodbold: Sparkær mødte overmagten i Aulum

Fodbold herrer, træningskamp, Aulum IF (s1) - Sparkær IF (s3) 4-0 (2-0)

FODBOLD Et afbudsramt Sparkær-mandskab døde med støvlerne på og spillede godt med mod et formstærkt serie 1-hold, så længe kræfterne slog til. Det endte dog med et nederlag på 0-4.

Sparkær kom ellers frisk ud til kampen, og efter blot et par minutter ramte Kasper Møller stolpen fra en spids vinkel.

Men som kampen skred frem, blev det mere og mere Aulum på bolden, og det var såmænd også forventet allerede i træner Per Sørensens oplæg inden kampen.

Det gik ud på at stå godt kompakt i forsvaret, hvis de rød/hvide skulle få noget med hjem fra denne kamp.

Efter 22 minutter går det da også stærkt, og Aulum satte et godt angreb i gang. Sparkær-spillerne nåede slet ikke at følge med, og så stod der altså 1-0 til værterne.

Inden da havde målmand Bjarne Have haft flere rigtig gode indgreb. Som halvlegen skred frem, blev Sparkær sjældne gæster på gæsternes banehalvdel, og efter 38 min scorede Aulum på en flot omstilling.

Trods bagud 0-2 kunne Sparkær-spillerne være OK tilfredse. En ekstremt stærkt spillende Mikkel Mackenhauer gjorde det næsten som banens bedste i dag og var bare suveræn nede i forsvaret.

Efter 49 minutter gjorde Aulum det til 3-0 på et fladt indlæg, som de sparkede resolut ind til stor frustration for Sparkær-holdet, og blot 3 min. senere blev det til 4-0 på et skud fra distancen.

Trætheden var ved at melde sig hos Sparkær-spillerne, men de stod flot imod, og Aulum havde faktisk ikke optræk til så meget mere.

Sparkær havde flere nye ansigter med i dag og en af dem var syriske Omar Omar, ligesom rutinerede Bo Pedersen og træner Per Sørensen også kom på banen.

Efter kampen var Per Sørensen da også tilfreds med meget af det, han så.

- Vi har desværre en hel del afbud, og deres sejr er fuld fortjent. Men alt i alt er jeg godt tilfreds, for vi spiller til tider godt med. Aulum har et ungt hold, og deres løbemønstre gjorde ondt, lød det fra træneren.