Poul Vistisen (tv) og seniorudvalgsformand Daniel Brøns er begge tilfredse med at have forlænget aftalen, så Vistisen nu også er træner i Sparkær IF i 2022. Foto: Jacob Mackenhauer

Sparkær IF forlænger med træneren

ØSTFJENDS Det er efterhånden ikke for meget at kalde fodboldtræner Poul Vistisen for Mr. Sparkær IF.

Siden 2005 har han i tre perioder været seniortræner i tilsammen 11,5 år, og det bliver nu også til et kobberbryllup mellem klub og træner.

Poul Vistisen og Sparkær IF har nemlig forlænget aftalen, så den nu også gælder for 2022.

- Det er ikke så svært, for det er en klub, hvor jeg er glad for at være og har gode betingelser, og der er styr på tingene. Spillerne er forskellige typer, både unge og ældre, men de rummer hinanden og fungerer godt sammen på holdene og holdene imellem. Det betyder altså noget, når man skal afsted fire gange om ugen, siger Poul Vistisen om forlængelsen.

Han ville også have ondt ved at slippe Sparkær IF, som han lige synes har gang i noget godt.

- Vi har en rigtig god træningskultur med 20 mand til træning i snit i foråret. Og så synes jeg, at vi det sidste års tid har fået en bred og spændende spillertrup med en masse unge spillere, der stadig kan udvikle sig. Det vil jeg gerne arbejde videre med og se, hvad det kan føre til.

Forlængelsen signalerer stor stabilitet på trænerfronten, og det glæder seniorudvalgsformanden i Sparkær IF.

- Vi har jo haft Poul efterhånden i en del år, man der er 100 procent opbakning fra spillerne. Vi kender Poul, og han kender os, så begge parter ved, hvad de får. Jeg er enig med Poul i, at der lige nu sker spændende ting, så jeg er meget glad for, at han også er træner i 2022, siger Daniel Brøns.