Stig Tøfting er normalt anfører på det Old Boys landshold, der fredag den 20. maj gæster Siwert Park for at fejre Mønsted IF´s 100 års jubilæum. Arkivfoto

Jubilæum: Old Boys landsholdet på vej til Mønsted

Stig Tøfting leder formentlig tropperne, når et hold gamle landsholdsspillere gæster Mønsted til idrætsforeningens 100 års jubilæum

MØNSTED Der er ingen grund til at slå græsset på Siwert Park, inden Mønsted IF fredag den 20. maj fejrer klubbens 100 års jubilæum med en kamp mod Old Boys landsholdet.

»Plæneklipperen« Stig Tøfting er nemlig blandt de udtagne til landsholdets bruttotrup, og da han normalt er anfører for holdet, er der god grund til at tro, at han også klarer det endelig cut, der først foretages fem dage før kampstart.

Tøfting, der nu om dage virker som fodboldkommentator og -ekspert, startede som bekendt sin opstigen til stjernerne i det århusianske, og i det hele taget er der et stærkt islæt af tidligere AGF´ere i bruttotruppen, der også tæller målmand Steffen Rasmussen, Martin Jørgensen, Morten »Duncan« Rasmussen, Peter Graulund og Michael Nonbo, som også havde et par gode år i Viborg FF.

Nonbo er i øvrigt den spiller i Danmark, der har modtaget flest gule kort i den bedste danske række og blev omtalt som »Superligaens hårdeste hund«.

Et halvt Viborg-landshold

I truppen er også den tidligere AGF´er Jakob Poulsen, som det seneste år har været ansat som assistenttræner i Viborg FF, og også domkirkebyen bidrager i det hele taget med et stærkt, lokalt islæt på dagen.

Ud over Nonbo og Poulsen tæller bruttotruppen således også de tidligere VFF´ere Asbjørn Sennels, Chris Sørensen, Christopher Poulsen, Michael Gravgaard, Thomas Frandsen, Steffen Højer og Thomas Røll, som siden også blev træner i Skive IK.

Også en helt ung Christian Lundberg, der ellers her på egnen mest er kendt som bomber for Skive IK, havde et enkelt år på kontrakt i Viborg FF.

Kamp om pladserne

Hvem, Mønsted stiller med på dagen, er op til trænerduo Kim Kirkeby og Niels Christiansen, men sikkert er det, at der bliver kamp om pladserne.

Derimod er dommertrioen allerede på plads, og det bliver tidligere topdommer Claus Bo Larsen, der på linjerne får hjælp af de lokale Michael Svendsen og Jan Dahl.

Old Boys landsholdet er landet rundt et trækplaster, der normalt lokker mellem 700 og 1500 tilskuere til, og Mønsted IF har virkelig lagt sig i selen for at arrangere en fantastisk aften for både tilskuere, sponsorer og spillere.

Kampen starter klokken 18.30, men dørene åbner allerede klokken 17, så alle kan nå at få parkeret bilen ordentligt og få forsynet sig, inden kampen fløjtes op.

Der sælges også VIP-billetter til og med den 11. maj, som efter kampen giver adgang til landsholdsdelegationen, spillerne og inviterede gæster i Østfjendshallen.

Billetter kan købes via hjemmesiden mønsted-fodbold.dk.