Arkivfoto

Træningsstart og stormøde: Fodboldsæsonen skudt i gang i Stoholm

Den nye kunstgræsbane har givet en rullende start på 2023-sæsonen

STOHOLM Lørdag den 11. februar kaldte den nye cheftræner Kian Lykke til officiel træningsstart for seniorerne i Stoholm IF-Fodbold.

Decideret træningsstart kunne man dog ikke ligefrem kalde det, for Lykke har haft spillerne i aktion en gang om ugen hele vinteren på den nye kunstgræsbane.

Dermed bør både form og boldføling også være lidt bedre nu end tidligere år, og lørdag mødte så 20 herrer og 15 damer op til den officielle opstart.

Ud over Kian Lykke er sidste års træner, Lasse »Fynbo« Pedersen, i år assistenttræner og kampansvarlig for andetholdet, mens det er Nicolas Laigaard, der styrer dametropperne.

Efter træningen var klubben lørdag vært for suppe og en øl eller vand, mens de respektive trænere leverede kommentarer til den forestående sæson.

Kunstgræs præger regnskab

Så fulgte det traditionelle stormøde, denne gang med 17 deltagere, der blev ledet af den mangeårige dirigent Allan Vestergaard, og på valg til bestyrelsen var Allan Søndergaard, Nicolas Laigaard og Niels Jensen.

De modtog alle genvalg, mens der var nyvalg til Jan Asmussen, der også er målmandstræner i klubben. Martin Trankjær, Niels Svendsen og Anders Jakobsen var ikke på valg denne gang.

Økonomiansvarlig Inger Jakobsen fremlagde et regnskab med usædvanligt store tal på grund af kunstgræsbanen, der blev taget i brug i 2022.

Trækker man den ud ad 2022-regnskabet, så var der et solidt plus på bundlinjen, men egenbetalingen til banen har i sagens natur gjort et stort indhug i opsparingen. Der er dog stadig lidt tilbage på kistebunden.

2022 var også et år med flotte medlemstal og ny rekord med 25 tilmeldte hold i efterårets turneringer.