Daniel Just og Stoholm havde ikke de store problemer med at køre Skive over. Foto: Steen Don

Håndbold: Stoholm udraderede Skive

Lokalopgøret var helt blottet for spænding

HÅNDBOLD Stoholm IF var på forhånd udråbt til favoritter i lokalopgøret mod Skive fH’s andethold i 2. division, og det prædikat levede fjandboerne lørdag til fulde op til.

Hele 35-20 endte måltavlen med at vise på en dag, hvor der aldrig var spænding om udfaldet.

- Der var niveauforskel i dag, men det var der også, fordi vi spillede en skarp kamp og var koncentrerede gennem to gange 30 minutter. Det er ikke, fordi jeg synes Skive, spiller dårligt faktisk. De gør god modstand, og i de første 20 minutter, var de i et offensivt forsvar, som drillede os lidt, mens de havde luft til det. Så jeg har egentlig stor ros til min egen trup for præstationen. Vi fører med otte ved pausen og vinder stadig med 15. Det vidner om en vis koncentration hele vejen igennem, siger Stoholm-træner Allan Kjær.

Han kunne se sit hold punktere kampen fuldstændig efter pausen, hvor det i forvejen store forspring hurtigt blev udbygget til 12 mål, og så kom der aldrig hverken spænding eller tænding ind i lokalopgøret.

Kjær noterede sig især på positivsiden, at Stoholm, trods flere fravær på holdet, fik tingene til at hænge godt sammen.

- I dag manglede vi Frederik Tranemose, som har stået de fleste minutter i målet, Daniel Glud, der har spillet flest minutter på stregen, og Henrik Pinholt, som har gjort en forskel angrebsmæssigt. Så jeg er imponeret over, at vi formår at levere sådan en kamp med tre nye inde, og at vi får omstillet os til, hvad vi står over for. Det bevidner også den rutine, vi har, for det er ikke på grund af mange træningstimer, siger Allan Kjær.

Han fremhæver især Daniel Just, som spillede en stor kamp på stregen i fraværet af føromtalte Daniel Glud.

- Just har mistet nogle af sine minutter på stregen hist og pist, som han ellers var tiltænkt, så at han formår at hive sig op til sådan en kamp i dag viser noget om, hvilken kvalitet han har, fastslår han.

Stoholm manglede folk til kampen, og det var helt samme scenarie for Skive fH. De var uden størstedelen af 1. divisions-boblerne, da de var med førsteholdet til kamp på samme tid i Interfjord Arena.

Stoholm spiller næste kamp fredag den 11. november på udebane mod Tvis 2.