Formand for Stoholm Handelsstandsforening Bjarne Lausen plejer at tælle omkring 1000 gæster til Forårsmessen i Stoholm. Arkivfoto: Steen Don

FORÅRSMESSE: Stoholm Handelsstandsforening bebuder forårets komme

Et kompakt lille fem-timers program er klar til søndag

FORÅRSMESSE Der vil vanen tro blive noget til at mætte alle sanser, når Stoholm Handelsstandsforening søndag den 26. marts byder velkommen til forårsmesse i Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

Formand Bjarne Lausen ser frem til et kompakt og intenst program, når man over fem timer byder på en bred buket af oplevelser, smagsprøver, tilbud, konkurrencer, demonstrationer og opvisninger.

- Med modeshow og dans på scenen i midten bliver der selvfølgelig godt gang i underholdningen, men der foregår også en masse spræl ude på standene, så man skal sørge for at komme hele vejen rundt, lyder det gode råd fra Bjarne Lausen.

Han oplyser, at man har været vant til omkring 1000 gæster til Forårsmessen, og han ser ingen grund til, at det ikke skulle blive et lige så stort tilløbsstykke igen.

Han minder i øvrigt lige på, at det i løbet af natten forinden bliver sommertid, hvor uret skal stilles en time frem, så man ikke ligger hjemme og gasser den, mens messen løber af stabelen.