Arkivfoto

Fodbold: Stoholm besejrede Løgstrup i serie 4

Fodbold, serie 4 for herrer, Stoholm IF - Løgstrup 1-0 (1-0)

FODBOLD Stoholm IF-Fodbold har for alvor fået rettet skuden op i fodboldens serie 4. Efter to indledende kæmpenederlag er det nu blevet til tre sejre i rap - først to sikre - mens det fredag aften blev et meget tæt opgør mod Løgstrup, som dog faldt ud til fjandboernes fordel, da dommer Kennet Madsen fløjtede af.

På en aften hvor træner Lasse ”Fynbo” Pedersen var fraværende, var det den kommende cheftræner Kian Lykke, der stod med ansvaret, og han kom altså resultatmæssigt rigtig godt fra land - Lykke overtager ansvaret for 1. holdet, når vi når til 2023.

I indledningen kunne/burde SIF være kommet foran - blandt andet havde Mathias Rørbæk Klausen et par solide muligheder, og generelt kom gæsterne stort set ikke frem til noget, for SIF-defensiven havde godt styr på udeholdet. Dog var det i resten af 1. halvleg heller ikke de store muligheder, som værterne spillede sig frem til, men det skulle være et sandt drømmemål, der viste sig at blive opgørets eneste:

Stoholm fik et frispark 5-10 minutter ude foran feltet, og det tordnede Nicolaj Christensen i nettet - helt ude i det ene hjørne og via overliggeren ind - det var et fornemt mål. Mere skete der ikke i de første 45 minutter, og dermed kunne hjemmeholdet nyde pausen med den knebne føring.

Målmæssigt kunne man jo så efter 2. halvleg konstatere, at der heller ikke skete mere der, men det kunne der sagtens have gjort. Løgstrup havde et gyldent kvarter midtvejs, hvor hjemmepublikummet var sikre på, at det kun var et spørgsmål om tid, før der blev udlignet. Det tætteste som LGIF’erne kom frem til var et hovedstød på stolpen - SIF fik reddet stormen af, og i den afsluttende fase af opgøret havde målmager Christensen de muligheder, der kunne/burde have lukket kampen helt. Men det blev ved det ene drømmehug, og det var altså nok i en kamp, hvor samtlige SIF-spillere skal have ros for en absolut godkendt indsats - også indstillingsmæssigt hvor der blev ydet godt.

I den kommende runde skal SIF på en svær udebane møde topholdet fra Foulum - den kamp afvikles på Ørum Stadion mandag d. 5. september kl. 18.15.