Bente Antonsen Jensen har ikke blot masser af gaveideer til mors dag, men også 10 procents rabat på alt tøj i Butik Bente i dagene op til mors dag. Foto: Henrik Bagge

Mors dag: Mor Bente er også i gavehumør

Man får en ekstra gave med, hvis man køber sin mors dags gave i Butik Bente

STOHOLM Bente Antonsen Jensen i Butik Bente i Stoholm har egentlig aldrig gjort noget særligt ud af mors dag, men denne gang er hun hoppet med på vognen med en mors dags rabat på 10 procent på alt tøj i butikken i dagene op til.

Men dermed er det ikke gjort med Bentes gavehumør. Hvis man køber sin mors dags gave i hendes butik, får man også selv en lille ekstra gave med, og det gælder også på gavekort.

Gaveideer til mødre i alle aldre er der masser af hos Butik Bente, der lige nu oplever, at bukserne bliver kortere op til sommeren.

Ellers er det især kjoler og bluser, der ryger over disken, og farverne er eksempelvis rosa, blå og pink.

- Men til mors dag kan det jo være alverdens ting lige fra strømper til et tørklæde, og jeg har jo også mange smykker. Og så er der også rigtig mange, der køber et gavekort, oplyser Bente Antonsen Jensen.

Det er et bredt udvalg af kunder, hun får ind i butikken op til mors dag, hvor både manden, sønnen og datteren går til hende for hjælp til gaven. Og hun ser ikke et generationsspørgsmål i det.

- Det synes jeg ikke. Jeg har kunder lige fra midt i tyverne til 80-90 år, så det ser jeg egentlig ikke, siger Bente Antonsen Jensen.

Butik Bente holder fast i de almindelige åbningstider og har altså ikke åbent søndag på mors dag.