Stig Nørregaard og Karsten Holm underholder til Ældre Sagens arrangement i Karup Kultur- og Forsamlingshus den 29. november. Pressefoto

Ældre Sagen: Julehygge med Bent Fabricius Bjerre

Der velkendte sange på programmet i Karup Kultur- og Forsamlingshus

FJENDS Ældre Sagen Fjends-Karup inviterer til en inspirerende aften tirsdag den 29. november i Karup Kultur- og Forsamlingshus i selskab med Stig Nørregaard og Karsten Holm.

Parret er gået sammen, denne gang for at synge, spille og fortælle om en af de største musikalske personligheder i nyere tid, nemlig Bent Fabricius Bjerre.

Bent Fabricius Bjerre blev født den 7. december 1924 og blev 95 år, hvoraf næsten alle årene stod i musikkens tegn.

Den første melodi skrev han allerede som syvårig, en vals i C-dur på 28 takter. I februar 2020 skrev han sangen »Rejsen« til Caroline Hendersons album »Den danske sang« i en alder af 94 år.

Han er også kendt i det store udland, har som den eneste dansker vundet en Grammy med sangen »Alley Cat« i 1962 og fik ved den lejlighed kunstnernavnet Bent Fabric.

Sangen var oprindeligt skrevet som en kendingsmelodi til TV-underholdningsprogrammet »Omkring et flygel«, som sangen oprindeligt hed.

Stig Nørregaard og Karsten Holm vil i denne koncertfortælling spille og synge nogle af de bedste sange og melodier af Bent Fabricius Bjerre. De vil også fortælle anekdoter og historier om ham.

Det bliver et overflødighedshorn af gode sange, såsom »Nattens sidste cigaret«, »Jeg sætter min hat som jeg vil«, »Forelsket i København« og »Kærlighed«, men også instrumentalnumre som »Pusterummet«, »Temaet fra Matador« og »Temaet fra Olsenbanden«.