Som navnet antyder, er Den Røde Tråd leveringsdygtig i alt det fede med Shu-bi-dua. Men det er kun den ene side af mønten, for de fem herrer er ligeså kompetente udi Gasolin´ og Kim Larsen-kopier, hvilket man ved selvsyn kan konstatere, når de spiller til Stoholm Festuge i anlægget lørdag aften. Pressefoto

Stoholm Festuge: Den Røde Tråd spiller også Gasolin´

For det kendte kopi-band er det ikke kun Shu-bi, der duer

STOHOLM Stoholm Festuge afsluttes som sædvanligt med et brag af en fest lørdag aften, når Stoholm Slagter serverer buffet efterfulgt af dessert fra Bager Nørgaard.

Og så er det tid til at snøre danseskoene, når Den Røde Tråd fyrer op for alle de kendte sange med Shu-bi-dua, men faktisk også en masse numre med Gasolin´ og Kim Larsen.

For selv om datidens to største, danske bands dengang i 70´erne et stykke henad vejen henvendte sig til hvert deres publikum, synes Den Røde Tråd ikke, der bør være noget i vejen for at blande dem sammen, så de præsenterer disse to største eksponenter for den moderne, danske sangskat i én og samme pakke.

Two for the price of one

Det vil sige, at de hver især hyldes gennem et Shu-bi-dua kopishow og et Kim Larsen/Gasolin´ kopishow, som fremføres som særskilte koncerter i en slags to-for-éns-pris koncept.

Og med to så store hitkataloger kan festen næsten ikke undgå at blive en succes.

Der er således i høj grad lagt op til fællessang og en svingom til Hvalborg, Fed rock, Vuffeli-Vov, Står på en alpetop, Sexchikane, Stærk Tobak, McArine og Den røde tråd efterfulgt af Jutlandia, Rabalderstræde, Fru Sauterne, Kvinde min, Tarzan Mamma Mia, Køb bananer, Hvis din far gi’r dig lov og Midt om natten.

Masser af jobs

Den Røde Tråd har optrådt gennem næsten 20 år til utallige byfester, festivaler, halballer og firmafester med stor succes og er dermed blevet et etableret og eftertragtet kopiband på den danske musikscene.

Det er højsæson for Den Røde Tråd, der vil være varmet godt op efter at have spillet to dage i træk til Regatta i Sillkeborg, inden tourbussen vendes mod Stoholm.

Som altid er de lokale DJ´s i Mix of Music selvfølgelig lørdag med til at fylde hullerne ud hele aftenen (og natten) igennem.

De spiller bedst af tre sæt

Fredag aften leveres musikken i teltet af »De bedste af 3«, som er tre herrer her fra det midtjyske på guitar, keyboard og trommer.

De spiller noget blandet musik egnet til dansegulvet, hvor både 80’erne og 90’erne vækkes til live, men også med nogle af nutidens hits på programmet.

De har tidligere spredt glæde til håndboldklubbens årlige »skumhåndboldfest«, hvor de også skal spille igen senere på året.