Køkkenchef på Hjarbæk Kro Mikkel Bekker (tv) kan glæde sig til to nye kokke fra henholdsvis Spanien og Portugal. Han ser sammen med sin mor, direktør Lone Bekker, og far, restaurationschef Morten Bekker, frem til anden sæson af føljetonen om den moderne kro, der genåbnede den 17. april 2021 i en totalt nyrenoveret udgave med nye forpagtere i skikkelse af Bekker Trioen. Arkivfoto: Henrik Bagge

Efter forrygende debut: Hjarbæk Kro klar til sæson 2

Hjarbæk Kro har ansat et par nye kokke fra den iberiske halvø

HJARBÆK Efter en forrygende første sæson på Hjarbæk Kro og Ishus er forpagterne nu gået i gang med den anden sæson.

Bekker Trioen, der består af mor Lone, far Morten og sønnen Mikkel, der er køkkenchef, havde et 2021 med mange gode oplevelser, men også udfordringer og plads til forbedring.

Således har man til den nye sæson forbedret køkkenkapaciteten på både materiel- og personalefronten ved dels at investere i en ny ovn, og dels at ansætte et par nye kokke.

Da den slags p.t. ikke hænger på træerne i Danmark, har Lone og Mikkel Bekker derfor været helt i Malaga for at afvikle syv jobsamtaler, og det har resulteret i ansættelse af Juan Carlos fra Spanien og Albertino fra Portugal.

De kommer til at køre i toholdsskift á 14 dage ad gangen, så der altid er en ekstra kok i køkkenet.

I det tilhørende Hjarbæk Ishus, hvor der insisteres på kvalitetsis, kan man i år tilbyde håndlavet is fra Kastberg Ismejeri, som udelukkende er fremstillet på lokale råvarer, bær og frugter.

- Vi har store forventninger til den nye sæson, både hvad angår ishuset samt selskaber og a la carte gæster i restauranten og på terrassen. Og vi håber, at haven bag Hjarbæk Kro og Stejlepladsen foran kroen igen bliver mødested og samlingssted for rigtig mange mennesker, siger Morten Bekker.