Ravnsbjerg/Løgstrup IF vandt senest Fjends Cup i 2018, da holdet lå i serie 2. Nu går de to klubber i samarbejdet igen hver til sit efter nedrykning til serie 5 i efteråret 2021. Arkivfoto: Henrik Bagge

Skilsmisse i Ravnsbjerg/Løgstrup IF

Fodboldfusionen opløses igen efter næsten 10 år med op- og nedture

LØGSTRUP Seniorafdelingerne i Ravnsbjerg IF og Løgstrup G&IF går igen hver til sit, efter fodboldfusionen Ravnsbjerg/Løgstrup IF blev smedet sammen for snart 10 år siden.

Det oplyser det lokale fodboldsite <a href="https://fjendscup.dk/cms/skilsmisse-i-ravnsbjerg-loegstrup/?fbclid=IwAR0bfthMor9hxc6uJnMh3e21pc3BlYfYsvu9l9Bklq28CjUnw_Dj54zK3no">fjendscup.dk</a>.

Det er Løgstrup G&IF, der har ønsket det sådan, og det har op til nytår hastet med at få skilsmissepapirerne gennem DBU Jylland, der havde deadline den 1. januar for at klubberne hver for sig kunne nå at stille nye hold til foråret.

Ifølge holdansvarlig Jakob Mikkelsen går Løgstrup G&IF efter at kunne stille med to hold til foråret, uden at der dog er noget på plads med en træner endnu.

I Ravnsbjerg IF vil man ifølge formand Johnny Krogh Hansen til en start »holde lav profil« og opfordrer seniorspillerne til at fortsætte sammen i Løgstrup, mens man primært satser på ungdomsfodbold.

De to klubber slog pjalterne sammen i 2013, da Ravnsbjerg lå i serie 2 og Løgstrup i serie 3, men efteråret 2021 endte med en nedrykning til serie 5.

I den mellemliggende periode opnåede fusionsklubben blandt andet at vinde Fjends Cup fire gange.

Inden da havde Løgstrup selv vundet den syv gange siden starten i 1983, mens Ravnsbjerg var løbet med pokalen fire gange.

Ifølge formand for Fjends Cup, Hans Peter Johansen, er det endnu uvist, hvilke konsekvenser skilsmissen får for Fjends Cup.