VoxBox, Viborgs rytmiske koncertkor for sangerinder, stiller onsdag aften i næste uge op til koncert i Kobberup Kirke. Pressefoto

Koncert: Skønt klangunivers i Kobberup Kirke

Der trakteres med kendte og moderne popsange i nye arrangementer

KONCERT Kobberup Menighedsråd inviterer til rytmisk koncert onsdag aften 6. september i Kobberup Kirke.

VoxBox er Viborgs rytmiske koncertkor for sangerinder - og via »Act in concert« får publikum en sanseoplevelse, når de tages med på rejse i korets skønne klangunivers. I løbet af koncerten vil publikum også deltage aktivt. Repertoiret er arrangementer af kendte og moderne popsange - gerne med et lille twist.

Sangene er af kunstnere som Alberte Winding, Mads Langer, Tina Dickow, Andreas Odbjerg, Anna David, Marie Key, Bonnie Tyler og Whitney Houston m.fl.

VoxBox synger alt fra små intime kirkekoncerter til store koncerter med orkester. Koret startede i 2013 og har siden sunget en masse forskellige typer af koncerter - for eksempel diverse sansekoncerter, intimkoncerter i gallerier, kirkekoncerter, koncerter i bl.a. Tinghallen og Viborg Musiksal, koncerter i Berlin og Bulgarien samt udendørskoncerter på bl.a. Nytorv i Viborg. I efteråret 2023 drager koret til Largo di Garda Musikfestival i Italien.

Der er gratis entré til koncerten, og alle er velkomne, oplyser Kobberup Menighedsråd.