Lasse Kristiansen har været uddeler i Mønsted siden den 1. august 2019, men med udgangen af februar 2023 er det slut, da han den 1. marts starter som ny uddeler i Dagli´ Brugsen i Klejtrup. Arkivfoto: Henrik Bagge

Lasse skifter job: Mønsted skal have ny uddeler

Efter treethalvt år i kalkminebyen skal Skive-drengen Lasse Kristiansen videre i sin karriere, når han bliver uddeler i en større butik

DAGLIGVAREHANDEL Han har været der siden den 1. august 2019, men med udgangen af februar 2023 er det slut.

Lasse Kristiansen nærmer sig sin sidste dag som uddeler i Dagli´ Brugsen i Mønsted, da han har fået nyt job.

Han skal fra den 1. marts være ny uddeler i Dagli´ Brugsen i Klejtrup, der trods navnefællesskabet er en noget større forretning end Dagli´ Brugsen i Mønsted.

I Klejtrup omsætter Brugsen således for i omegnen af 20 millioner kroner om året, mens det tilsvarende tal for Mønsted lyder på 12,5 millioner kroner.

Det er da også ønsket om at prøve noget større, der driver 41-årige Lasse Kristiansen østpå, men det betyder ikke, at det bliver let at sige farvel til kalkminebyen.

- Jeg har været virkelig glad for at være i Mønsted og har haft et rigtig godt samarbejde med både bestyrelse og personale, og vi har også gang i en masse ting her. Der er aldrig et godt tidspunkt for at stoppe, men det er sådan, det er, og nu skal jeg videre, siger Lasse Kristiansen.

En rigtig Skive-dreng

Barnefødt i Rettrup er Lasse Kristiansen en rigtig Skive-dreng, der har boet i byen hele sit voksenliv og også bliver der sammen med kone og to børn på 12 og 14 år, når han skal til at køre til Klejtrup på arbejde.

Han er også en rigtig Coop-dreng, der nærmer sig 23 år i koncernen, efter han gik i lære i Brugsen i Balling.

Siden har han blandt andet haft sammenlagt næsten 12 år som uddeler i Dagli´ Brugsen-regi og var inden jobbet i Mønsted souschef i Kvickly Holstebro.

Lasse Kristiansen efterfulgte som uddeler i Mønsted Jørgen Boye Pedersen, der havde 22 år på posten.

Bestyrelsen for Dagli´ Brugsen i Mønsted vil straks gå i gang med at finde en afløser for Lasse Kristiansen.

- Vi har været glade for Lasses store indsats i butikken i de seneste treethalvt år, og vi ønsker Lasse held og lykke i sit nye job, lyder det kort fra bestyrelsen i et opslag på Dagli´ Brugsen Mønsteds facebookprofil.

Og hvis reaktionerne på samme opslag er noget at pejle efter, kommer kunderne også til at savne deres uddeler.

Lasse Kristiansen roses således gennemgående for en stor indsats, et godt købmandskab og et positivt og imødekommende væsen.