26-årige Jacob Fich skal fremover stå i spidsen for Super Brugsen i Spentrup ved Randers. Privatfoto

Uddeler stopper: Jacob har fået tilbudt sit drømmejob

Selv om det kun blev til halvandet år som brugsuddeler i Højslev, blev der alligevel skabt gode resultater

HØJSLEV Dagli’Brugsen i Højslev skal finde en ny uddeler, efter 26-årige Jacob Fich har meddelt, at han stopper i forretningen med udgangen af marts.

- Årsagen er, at jeg har fået tilbudt mit drømmejob som uddeler i Super Brugsen i min hjemby, Spentrup ved Randers. Jeg har altid været superglad for at være i Dagli’ Brugsen i Højslev, men det her kunne jeg ikke sige nej til, siger Jacob Fich.

Den unge brugsuddeler kom til Højslev den 1. november 2021, og dermed blev det til knap halvandet år i spidsen for forretningen på Viborgvej.

- Tiden her har været fantastisk, og jeg har været heldig at have nogle dygtige medarbejdere omkring mig, som har været med til at løfte forretningen. Også når jeg ikke selv har været der, har de bare kørt butikken med de forskellige opgaver, der ligger. Det har været en fornøjelse, siger Jacob Fich, som kan kigge tilbage på flere imponerende resultateter.

- Vi har landet lokale investeringer for 100.000 kroner på vores kølere, og vores satsning på blomster har været en stor succes. Endelig har vores ordning med Merrychef, hvor vi kan varme mad til kunderne, været en kæmpesucces, lyder det fra Jacob Fich.

Med sin nye stilling i hjembyen får han kun et par minutter på arbejde, mens han til sammenligning tilbringer 50 minutter på landevejen hver vej, når han skal til og fra Højslev.

- Det betyder selvfølgelig også noget. Men nu vil jeg slutte godt af i Højslev, og så glæder jeg mig til det næste kapitel, siger Jacob Fich.