Arkivfoto

Fodbold: Stoholm tabte igen til Alhedens

Fodbold, serie 4 for herrer, Alhedens IF - Stoholm IF 2-1 (0-1)

FODBOLD Det lykkedes ikke for Stoholm IF-Fodbold at erobre puljens 2. plads, da mandskabet lørdag var på besøg i Frederiks for at møde Alhedens.

For anden gang i dette forår tabte Lasse ”Fynbo” Pedersens tropper til Alhedens-holdet, så på den led kan SIF’erne ikke beklage, at det ser ud til, at 2. pladsen dermed er forduftet.

- Vi var desværre ramt af en del afbud, så det gjorde, at vi ikke havde så mange ressourcer at gøre godt med. Men alle mine spillere skal have ros for en absolut godkendt fight og indstilling hele vejen i gennem, så det var en fornøjelse at se. Vi kunne også sagtens have fået point med hjem, men marginalerne tippede lige akkurat i deres favør, så det var selvsagt ærgerligt, konstaterede SIF-træneren efterfølgende.

Evigt hårdtarbejdende Mark Dalgaard Svendsen fik to gange i 1. halvleg bolden i nettet. Begge gange appellerede hjemmeholdet kraftigt for frispark, og i det første tilfælde fløjtede dommer Vagn Nygaard Mikkelsen også for en forseelse. Men i det 38. minut vinkede han afværgende over for Alhedens protester, og så førte udeholdet med 1-0, og det var også stillingen, da de første 45 minutter blev fløjtet af.

Desværre for gæsterne svarede værterne hurtigt igen i 2. halvleg, og der var kun spillet knap fem minutter, da udligningen var en realitet. Herefter var det meget lige – dog uden at Stoholm kom frem til de helt store chancer – men i kampens 78. minut faldt afgørelsen. Alhedens fik et hjørnespark, og indlægget blev headet i nettet, og mere skete der ikke på målkontoen, før dommerens afsluttende fløjt lød.

- I den absolutte slutfase forsøgte vi at presse på, og vi mente nok godt, at vi kunne have fortjent et straffespark til Daniel Groth – men det mente dommeren så til gengæld ikke. Deres sejr kan såmænd godt forsvares, men alle arbejdede stenhårdt, selvom vi godt kunne godt mærke, at vi manglede nogle spillere – især offensivt. Ros til alle – vores bedste på dagen var Mark Dalgaard Svendsen, kom det afslutningsvis fra Lasse ”Fynbo” Pedersen.

Stoholm IF-Fodbold skal i kamp igen allerede i morgen tirsdag, når det hjemme på Karlsen Arena i Stoholm gælder et møde mod Viborg B67 – der er kampstart klokken 19.00. Her har SIF’erne revanche til gode, da det første opgør i Viborg blev tabt med 3-1.