Arkivfoto

Fodbold: Stoholm har problemer i serie 3

Fodbold, serie 3 for herrer, Stoholm IF - Bruunshåb/Tapdrup 1-2 (1-1)

FODBOLD Det kører ikke for Kian Lykke og co. i fodboldens serie 3 netop nu, og med midtugens resultater sank SIF’erne ned på tabellens sidsteplads. Det er selvsagt kritisk i et hektisk efterår, hvor både nummer 7 og 8 rykker direkte ud, og nummer 6 skal i nedspil. Derfor skal der meget gerne hurtigst muligt point på kontoen - det positive er så, at der allerede er mulighed for det i morgen fredag, når der igen afvikles en turneringskamp.

Men tilbage til onsdagens dyst hjemme på Karlsen Arena i Stoholm, der skuffende blev tabt. Når man tidligere på netop hjemmebane har besejret henholdsvis Mønsted og Hersom/Bjerregrav, så burde det også være muligt med point mod Bruunshåb/Tapdrup, men det skete altså desværre ikke. SIF fik ellers en forrygende start, da Jesper Lindegaards frisparksindlæg blev mødt af Rasmus Christensens hoved ved bagerste stolpe - det gav en lynhurtig 1-0 føring, for der var bare spillet tre minutter.

Herefter bølgede det frem og tilbage, men det var gæsterne, der var mest omkring SIF-feltet, men målmand Tobias Johansen tog godt fra. Desværre var der manglende konsekvens ved et hjørnespark omkring den halve time, og så fik udeholdet sat udligningen ind. De 1-1 holdt halvlegen ud, og det resultat kunne værterne være mest tilfredse med, selvom Mark Svendsen i det sidste minut brændte en friløber.

Efter pausen kom SIF bedre med, og der var muligheder undervejs, der kunne/burde have givet en scoring, men det skete ikke. Stoholm-tilskuerne stod hele tiden med en følelse af, at det måske ville være udeholdet, der fik sat en 1-2 scoring ind, og det var lige nøjagtig det, der skete, da der cirka manglede et kvarter på måltavlen. Tæt under mål blev bolden ikke ekspederet væk, og så førte B/T. I slutfasen forsøgte SIF efter bedste evne at presse på, men udligningen kom aldrig, og så kunne dommer Gert Aaby fløjte det kortløse opgør af.

Det var en skuffelse, at det ikke blev til point - det lader sig ikke skjule, og som nævnt i indledningen så var der også kontant afregning ved kasse et i forhold til placeringen i tabellen. I øvrigt skal det nævnes, at unge Lee Madsen fik de fleste fidusstemmer efter en fin indsats i forsvaret, da der efterfølgende blev stemt.

Hver eneste kamp er vigtig - således også den i morgen fredag hvor det på udebane gælder et møde med Viborg Søndermarken - der er kampstart i Liseborg klokken 18.15.