Arkivfoto

Fodbold: Stoholm fik sikker sejr

Fodbold, serie 4 for herrer, Stoholm IF - Viborg Søndermarken 2-0 (1-0)

FODBOLD Stoholm IF-Fodbold holder sig stadig inde i kampen om puljens 2. plads, men det er dog ikke noget, mandskabet selv kan afgøre, så det kræver, at Bruunshåb/Tapdrup taber point i en af deres sidste to kampe - og så forudsætter det selvsagt også, at SIF’erne selv henter to sejre, når de spiller de kommende to lørdage.

Lørdag eftermiddag i den netop overståede weekend gjaldt det et møde med bundholdet Viborg Søndermarken, og da den rutinerede dommer Aage Poulsen fløjtede de 90 kortløse minutter af, stod der 2-0 på måltavlen på Karlsen Arena.

Begge scoringer stod Mark Svendsen for, og det skete henholdsvis i det 40. og 50. minut - altså fem minutter før pausen samt fem minutter efter. Sejren kunne der intet indvendes mod - viborgenserne skal have ros for en god indsats, hvor de gjorde alt for at drille fjandboerne, men de formåede stort set ikke at true foran Tobias Johansens mål, så derfor blev det ikke til scoringer til gæsterne undervejs.

Hjemmeholdet kunne/burde have lavet flere mål på dagen - blandt andet fik Mark Svendsen sendt bolden i nettet, så det lignede et hattrick - dog blev scoringen annulleret for offside. På en dag hvor værterne var uden den sædvanlige målmager Nicolaj Christensen, blev det altså ”kun” til Svendsens to træffere - det var henholdsvis Morten Groth og Lasse Svendsen, der stod for forarbejdet, inden nettet blafrede.

I den kommende runde gælder det et møde med Løgstrup på udebane - i det omvendte opgør vandt SIF en meget tæt dyst med knebne 1-0.

Der er kampstart klokken 12.00 i Løgstrup på lørdag den 15. oktober.