»BB« betyder ikke, at der bydes på Bed & Breakfast. Det er derimod logoet for Butik Bente, der nu er sponsor for co-driver Jeannette Kvick fra JP Racing. Foto: Henrik Bagge

Rallynyt: Vindertyper i højoktant samarbejde

Butik Bente er blevet co-sponsor for co-driver Jeannette Kvick fra JP Racing

STOHOLM Et nyt samarbejde mellem to af Stoholms powerkvinder har set dagens lys.

Det er co-driver i rallyteamet JP Racing, Jeannette Kvick, der har fået endnu en sponsor i skikkelse af Bente Jensen, og det betyder, at Butik Bentes logo nu er røget på både kraven og skulderen af det sponsorgear, Jeannette Kvick præsenterer sig selv i.

Bente Jensen har i forvejen benzin i blodet, så hun fandt det oplagt at sige ja, da Jeannette Kvick foreslog samarbejdet.

- Jeg kan godt lide motorsport og kørte også selv motorcykel i gamle dage. Men nu om dage nøjes jeg med en Maxi Puch, griner Bente Jensen, der som medlem af Viborg-egnens Maxi Girls er med til at gøre landevejene usikre på fælles køreture.

- Men ellers synes jeg bare, det er en god sag. Jeannette og Jan præsenterer Stoholm flot med deres team og med Stoholm Rally, og det er imponerende, at det overhovedet kan lade sig gøre herude, siger Bente Jensen.

Rallysporten er som bekendt ikke den billigste fornøjelse at have, så derfor er Bente Jensens sponsorat et velkomment bidrag til Jeannette Kvicks karriere, der for alvor har taget fart.

Og det er ikke bare i regi af JP Racing sammen med partneren Jan Petersen. Hun bidrager nemlig også gerne med sine evner i andre biler rundt på hele kontinentet.

Og netop hjemvendt fra en succesfuld EM-weekend på Gran Canaria sammen med en tysk kører, ligger Jeannette Kvick p.t. faktisk nummer ét i EM-serien på den separate resultatliste for co-drivere.

Så det er i sandhed en vindertype, Butik Bente har stillet sig bag.

- Ja, hun er bare en sej og dygtig pige, lyder det anerkendende fra Bente Jensen.