Foto: Jacob Mackenhauer

Fodbold: Fjends Cup-modstandere delte i træningskamp

Fodbold, træningskamp, Sparkær IF (S3) - Feldborg/Haderup (S2) 2-2 (2-1)

FODBOLD Efter et par opgør med masser af mål i begge ender, blev lørdagens kamp mod Feldborg/Haderup en mere normal affære.

Kampen endte 2-2, efter at Sparkær havde ført med 2-0 og 2-1 ved pausen. Gæsternes udligning kom med ca. fem minutter igen.

Sparkær bød serie 2 holdet op til dans og kom bedst fra start. Allerede efter ni minutter kom de rød/hvide foran, da Kasper Møller nåede højest i en duel med FHIF’s målmand og headede bolden ned til Martin Jespersen, der prikkede den i mål.

Midt i halvlegen blev det 2-0, og her var Møller på pletten efter oplæg af Daniel Brøns.

Spillet var lige i 1. halvleg, men Sparkær var farligst, mens gæsterne måtte have et straffespark for at få hul på bylden, og det var deres første reelle målchance før pausen.

I 2. halvleg var Feldborg/Haderup dominerende, og fik i den grad testet Sparkærs forsvar, der denne gang stod godt og sikkert.

Udligningen kom da også lidt tilfældigt på et fladt skud udenfor feltet. Minuttet før var Sparkær meget tæt på 3-1, men så hurtigt kan det gå i fodbold.

Bjarne Have var tilbage i målet, og han havde mange sikre indgreb ude i feltet, og det skabte ro i forsvaret.

Men i det hele taget var det en fornøjelse at se Sparkær-spillernes indstilling til kampen, men også mange fine kombinationer. De kunne med rette være tilfredse med indsatsen, og 2-2 var vel et rimeligt resultat.