Nina Guldhammer åbnede Si-Ki Garn i Stoholm tilbage i 2016, men nu lukker hun butikken igen og samler i stedet alle sine aktiviteter under ét tag på en ny adresse i Viborg, hvor hun gennem tre år parallelt har drevet en søsterbutik til den i Stoholm. Arkivfoto: Henrik Bagge

Om en uge er det slut: Si-Ki Garn drejer nøglen om

Nina Guldhammer lukker butikken i Stoholm og samler alle sine aktiviteter på en ny adresse i Viborg

DETAIL Det hele startede i Vestergade, og snart er hun tilbage i Vestergade, bare i en ny by.

Nina Guldhammer, der i 2016 åbnede forretning med Si-Ki Garn i Vestergade i Stoholm, har besluttet sig for at lukke butikken, der i mellemtiden er flyttet hen på adressen Nørregade 1.

Omsætningen er ikke stor nok til at drive garnforretning i Stoholm, og Nina Guldhammer har derfor sidste åbningsdag i Stoholm onsdag den 15. februar.

- Jeg har prøvet at være der en lørdag, hvor jeg solgte for nul kroner, og vi kan ikke blive ved med ikke at tjene penge. Og så er jeg også blevet lidt træt af at ligge og køre frem og tilbage med varer mellem Viborg og Stoholm, siger hun.

Mere luft, mere lys

Nina Guldhammer fik det nemlig strikket sådan sammen, at hun den 1. oktober 2019 kunne åbne en søsterbutik til Si-Ki Garn i Lille Hjultorvgyde i Viborg.

Og den går i modsætning til butikken i Stoholm så godt, at man ikke længere kan være der for garn, så medio marts rykker den 50 meter rundt om hjørnet til adressen Vestergade 3b, hvor der både er mere luft og lys.

- Man kan også sige, at de to butikker bliver slået sammen, så Si-Ki Garn består, men ligger nu kun i Viborg, siger Nina Guldhammer.

I den nye, større butik kan hun ikke blot samle sine fem medarbejdere under ét tag, men også alle dele af forretningen.

- Der kan vi være med det hele, både butik, lager, web-shop og kontor, så jeg tror, at det bliver rigtig godt, siger Nina Guldhammer.

Hun sender en tak til alle, der har støttet butikken i Stoholm, og håber, at kunderne flytter med til Viborg, hvor tilgodebeviser til Si-Ki Garn også stadig kan indløses.

I forbindelse med rømning af butikken i Stoholm kommer Si-Ki Garn også til at holde et stort flyttesalg med de varer, der ikke skal med til Viborg, og en dato vil blive meldt ud på et senere tidspunkt.