Efter 21 år som ejere har Preben og Anette Christensen nu solgt Sevel Camping for at vende retur til Sjælland. De nye ejere er Martin Jørgensen og Charlotte Duedahl Jensen, der samtidig har skiftet navnet til Hedelandets Camping. Arkivfoto: Lindy Jørgensen

Sevel Camping er solgt

Anette og Preben bliver nu til Charlotte og Martin, og samtidig skifter stedet navn til Hedelandets Camping

ERHVERV Sevel Camping er kommet på nye hænder, da det hidtidige ejerpar, Anette og Preben Christensen, efter 21 gode år på den jyske hede har valgt at vende snuden hjemad mod Sjælland og en ny adresse i Roskilde for at komme tættere på familie og venner.

Siden den 12. marts er det i stedet Martin Jørgensen og Charlotte Duedahl Jensen, der er i spidsen for den lille, hyggelige bycampingplads.

De nye campingværter kommer fra Skanderborg og vil bosætte sig i privatboligen på campingpladsen.

Samtidig får barnet nyt navn, idet campingpladsen fremover vil hedde Hedelandets Camping, og Martin Jørgensen og Charlotte Duedahl Jensen har også andre planer for at videreudvikle campingpladsens koncept.

For eksempel vil der blive gjort mere ud af at fokusere på dens potentiale med hensyn til både naturen omkring og det kulturelle med forskellige former for aktiviteter både udendørs og indendørs.

Pladsen vil også komme til at tilbyde flere lækre og nyindrettede hytter til gæsterne.

Sæsonen starter fredag den 1. april 2022, og det er ingen nar.

På denne dag vil der være åbent hus klokken 15-17, og der er mulighed for at hilse på både nye og tidligere ejere samt se sig om på pladsen.