Lørdagens veteranmarch har start og mål her ved KFUM’s Soldaterhjem på Brårupvej 155 i Skive. Arkivfoto

Gåtur til fordel for lokalt veteranarbejde

På tre forskellige ruter i Skive kan man lørdag deltage i en march, hvor overskuddet går til støtte til vore veteraner og pårørende

FJENDS Veteran Café Skive arrangerer i samarbejde med Veteran Café Mors, Thy Veteraner, Danmarks Veteraner Thy-Mors-Salling, Ingeniørregimentet, Idrætsforeningen Skive Garnison, KFUM Soldaterhjem og Veteransupport.dk en marchtur for hele familien.

Marchen er åben for alle, og overskud går ubeskåret til støtte for veteranarbejdet lokalt som nationalt.

Tag hele familien med på en herlig tur i Skive øvelsesterræn og nyd den spændende natur og rige dyreliv her og i det tilstødende terræn, mens du lader op til en stressende december.

Der vil være tre distancer på henholdsvis 30, 15 og 7,5 km, hvor den korte kan passeres med klapvogn. Der vil være en forfriskning på 15 og 30 km ruterne, og der kan købes varme drikke, sodavand og lettere måltider på KFUM Soldaterhjem ved mål.

- Det er et ønske, at gøre denne march til en årlig tilbagevendende aktivitet sidste lørdag i november, hvor alle kan være med og støtte op om arbejdet for og med vore veteraner og deres pårørende, oplyser Preben Sloht, formand for Veteran Café Skive.

Startgebyret dækker deltagelse, medalje og diplom, og hele beløbet går til aktiviteter og støtte til veteran-arbejdet.

Veteransupport.dk, leverer medaljen, der er fremstillet i oxyderet sølv i anledning af Covid-19 og vil fremover blive anvendt til denne march. Har du allerede gået denne som alternativ march, Gardermarch eller Flyvermarch, kan du erhverve et tal til medaljen.

Du kan finde flere oplysninger på Veteran Café Skives hjemmeside eller på Facebook under Veteran Café Skive.

- Vi glæder os til at se dig og din familie og venner til en frisk tur i Skives sydlige terræn, fastslår Preben Sloth.

Marchen har start og mål fra KFUM Soldaterhjem, Brårupvej 155 i Skive, og du skal møde op om formiddagen, alt efter hvilken rute, du vælger.