To lokale hold skal nu hver sin vej i Fjends Cup. I Sparkær lever håbet om en titel i egen turnering, mens Stoholm skal spille med om de lavere placeringer. Arkivfoto: Lindy Jørgensen

Fjends Cup: Mønsted videre med uafgjort

De fire semifinalister til torsdagens kampe er nu fundet

FODBOLD Et afbudsramt Mønsted-hold har spillet sig frem til semifinalerne i Fjends Cup. Det skete med 0-0 mod Feldborg-Haderup tirsdag.

Blandt andet en klasseredning af Mønsted-målmand Gustav Jønsson på et ellers solidt skud fra Modou Jarju i 2. halvleg var afgørende for, at Mønsted fik det vigtige point.

Dermed betød det ikke noget, at Borup i puljens anden kamp vandt 3-0 over Skals. Johan Nielsen, Peter Lund og Alfred Mikkelsen sørgede for scoringerne, men det var altså ikke nok til at sende Borup videre.

Sparkær og Viborg Nørremarken skulle afgøre, hvem der skulle være puljevindere i den anden pulje. Her blev det Viborg Nørremarken, som trak det længste strå med en 2-1-sejr. Sparkær var bagud 0-2, inden Mads Johansen reducerede efter en times spil.

Puljens anden kamp vandt Løgstrup 4-1 over Stoholm. Nicklas Larsson blev dobbelt målscorer for Løgstrup. Det var Anders Børsting, som fik reduceret til 1-4 for Stoholm i starten af 2. halvleg.

De fire hold, som skal afgøre titlen mellem sig i Fjends Cup 2022 bliver dermed Sparkær, Mønsted, Viborg Nørremarken og Skals. Der er semifinaler torsdag.