Arkivfoto

Topkamp: Stoholm vandt lokalopgøret mod Løgstrup

Fodbold, serie 4 for herrer, Stoholm IF - Løgstrup 4-2 (4-0)

FODBOLD Der var i den grad dømt topopgør fredag aften, da Løgstrup gæstede Stoholm Kunstgræsbane.

Begge hold har startet foråret ud med tre sejre, så det skulle blive spændende at se, hvordan de matchede hinanden.

Først skal det siges, at kampen skulle være blevet afviklet i Løgstrup, men baneforholdene der gjorde, at der kom en forespørgsel fra LGIF’erne på at ”bytte” dysten, så stoholmerne skulle have hjemmebanefordelen i det her første møde.

Det kunne de to parter godt blive enige om, så derfor skulle kampens rutinerede dommer Ole Johnsen blot have ændret køreretningen, så der kunne fløjtes op i Stoholm.

Lad det være sagt med det samme - Stoholm kom flyvende ud og tog fuldstændig Løgstrup på sengen med en hidsig start, der gav værterne en 4-0 føring efter blot 20 minutter. Det var voldsomt, og i perioden nåede gæsterne endda at få et straffespark ved stillingen 3-0, hvor Mark Svendsen i samme sekvens fik et gult kort - men Stoholm-målmand Tobias Johansen reddede flot.

Ellers var det en imponerede start, og målene kom som perler på en snor - først ved unge Noah Lykke Brøndum, dernæst Jesper Lindegaard på straffespark, så Mark Svendsen og til sidst Jesper Lindegaard med sin anden scoring.

Mere blev der ikke scoret i de første 45 minutter, men så skal det også siges, at udeholdet kom stærkt tilbage, og de var ved at få bragt spændingen tilbage i opgøret med to reduceringer i henholdsvis det 48. og 63. minut, men 4-3 reduceringen kom aldrig, og derfor kunne hjemmeholdet juble, da det afsluttende fløjt lød.

- Jeg er naturligvis meget tilfreds med sejren og de tre point i en meget vigtig match. Det var vores fremragende start, der dannede grundlaget for gevinsten, for den sidste time spillede vi ikke godt, og spændingen kom tilbage i 2. halvleg. Jeg kan godt forstå, hvis Løgstrup føler, at de kunne have fået noget ud af det, men fire mål på 20 minutter er også meget flot, så det er jeg meget tilfreds med. Vores rutinerede Morten Groth fik efterfølgende de fleste fidusstemmer, og så skal der lyde en oprigtig og velment tak til en solid gruppe af vores unge fodboldspillere, der har dannet en lille fanklub. De støttede os så flot igennem samtlige 90 minutter - det håber vi meget på, at de vil fortsætte med, lød det fra cheftræner Kian Lykke, da der skulle gøres status på topkampen.

Næste kamp er på fredag d. 21. april klokken 18.30 - det er mod Sallingsund hjemme i Stoholm, og her er håbet, at der kan fløjtes op på Stoholm Stadion.