Sus Møller er ansat som udviklings- og oplevelseschef i Stoholm Fritids- og Kulturcenter og skal stå i spidsen for driften af stedets nye fitnesscenter, som hun her ses ved indgangen til. Privatfoto

Her åbner de nyt fitnesscenter: De drømmer også om en hal nummer 3

Stoholm Fritids- og Kulturcenter har store visioner for husets udvikling

ERHVERV Stoholm Fritids- og Kulturcenter står lige nu på tre ben med udlejning af to haller og øvrige faciliteter til foreningerne, booking af vandrehjemmet og private fester.

Men nu er der udsigt til at finde den fulde balance, når man føjer et fjerde ben til med en markant opgradering af fitness og holdtræning.

Den 14. oktober kan man således åbne et helt nyt fitnesscenter på 200 kvadratmeter med spritnye maskiner og redskaber fra Matrix Fitness.

Det nye center kommer til at ligge i det store festlokale ved hovedindgangen og får dermed samme indgang som sundhedssatellitten på stedet.

Et nyt festlokale vil samtidig blive indrettet i centrets vandrehjem, ligesom man ifølge centerleder Claus Navntoft-Pedersen også vil indkøbe remedier til at kunne indrette festlokale i en af hallerne med mobile sidevægge, sænket loft og den slags.

Nyt på personalefronten

Samtidig har Stoholm Fritids- og Kulturcenter ansat to nye medarbejdere, som skal drive fitness og holdtræning i huset.

Det drejer sig om Sus Møller, der som udviklings- og oplevelseschef skal stå i spidsen for driften, og hun får hjælp af Tommy Nielsen, der er ansat til både køkkenet og motionsdelen.

Sus Møller har tidligere i mange år været leder i et andet fitnesscenter, hvor Tommy Nielsen også var en del af teamet.

- Vi tror på, at Stoholm og omegn kan få gavn af et opgraderet fitnesscenter og nye holdtræningstilbud, og vi er selv nogen, der brænder for motion til alle aldre, siger Tommy Nielsen.

Den dynamiske duo drømmer om med tiden at kunne tilbyde 30-40 holdtider om ugen, og ønsket er konstant at kunne udvikle konceptet med nye former for aktiviteter og gerne med endnu flere instruktører ansat.

Aktuelt er de i gang med et otteugers træningsforløb med outdoor workout, og med 45 tilmeldte er fornemmelsen midtvejs i forløbet, at det er blevet taget godt imod, og håbet er, at mange fortsætter til holdtræning efter forløbets afslutning.

Outdoor workout vil så efter plane komme til at køre to gange årligt i forløb af otte uger.

- Det er alle aldre, der deltager, og der er forskellige niveauer, hvor alle kan være med. Det er skønt at se folk, der ikke nødvendigvis kender hinanden i forvejen, gå rundt og hyggesnakke, mens de bevæger sig til træning, siger Sus Møller.

Hal 3 kan være på vej

På sigt er håbet også, at det nye fitness- og holdtræningstilbud kan medvirke til at realisere drømmen om at få spaden i jorden til en tredje hal i Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

De to eksisterende haller er nemlig godt booket op i løbet af ugen, så den ville falde på et tørt sted.

Centerleder Claus Nanvtoft-Pedersen oplyser, at ønsket er dybtfølt, men at tegninger endnu ikke foreligger, da en tredje hal med al sandsynlighed vil blive koblet på opførelsen af den nye Stoholm Skole på arealer bag centret, og før der foreligger tegninger for et halprojekt, kan man ikke gå i gang med at rejse finansiering og søge fonde.